Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev menjava službe

menjava službe

zanima me, če bi vi zamenjali službo iz javne uprave na banko. oboje šalter.

Si pa čisto premalo povedala. Delovni čas, plača, oddaljenost od doma? Napiši si pluse in minuse pa seštej.

delovni čas je malo slabši, lahko 1 teden dopoldne in 1 teden popoldne,ali pa deljeno, razdalja od doma je ista, plača je konkretno višja.

pomagajte mi, ker cincam

lp

Zame osebno 1 teden dopoldne 1 teden popoldne ne bi bilo problematično, deljeno pa ne grem delat tudi za konkretno višjo plačo.
Ampak to sem jaz.

če boš menjala grem na tvoje mesto. ok. samo povej, prosim!

odvisno od tvojih domačih razmer, tudi. jaz imam dva majhna otroka in trenutno mi faktor, da grem vsak dan lahko domov ob 15.30, precej pomeni. čez leta verjetno manj. popoldanske in deljene službe ne maram. razen, npr, če bi mi ta konkretno višja plača omogočala nakup stanovanja, poplačilo kredita ipd, kar bi mi bilo sedaj onemogočeno. v moji situaciji – ne bi menjala.

Jaz bi menjala, ker mi delat popoldan ni problem, pa imam mičkenega otrokca:), ne bi pa pod nobenim pogojem šla delat za deljen delovnik. Govorim zase. Odločit se moraš pa sama.

definitivno bi to storila oztiroma sem (samo nisem šla na banko)

Takoj menjam za tvojo službo, kajti po 15 letih deljenega urnika si močno želim drugam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close