Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Menjava službe čez poletje – bo šlo?

Menjava službe čez poletje – bo šlo?

Zdravo!

NUJNO moram zamenjat službo, ker se mi vse to, kar se dogaja okrog tega že pozna na zdravju.

Kakšno mnenje imate in izkušnje glede tega, imam kaj možnosti zamenjat sedaj med poletjem ko so dopusti?

Hvala.

… zakaj pa ne? Razpisi so celo leto. Poskušaj!

SREČNO!!!

Delodajalci potrebojejo delavce čez celo leto, v času dopustov pa morda še bolj.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Ja, že res da v času dopustov morda še bolj, a za tisto nadomeščanje vzamejo študente.

Jaz sem kar malo obupana.

lp.

Welcome to the club!!!!

Zaradi razmer kot so tvoje sem jaz že skoraj mesec dni brezposelna.
Raje sem doma, kot da prenašam mobbing.

V zadnjih treh tednih sem se prijavila na 4 ali 5 razpisov. Nekaj preko zavoda, nekaj preko agencij. En razgovor sem orpavila že v prvem tednu. Sedaj čakam na odgovor, vendar mislim, da bi me že poklicaali, če bi se uvrstila v naslednji krog.
Bomo že!!!

Moram ti povedati, da v zadnjih treh letih nisem tako dobro spala kot v zadnjih treh tednih. Samo enkrat me je v teh treh tednih bolela glava, prej me enkrat na teden morda ni bolela. Veliko bolj sem mirna, z možem znam spet normalno komunicirati, ne izgubljam živcev za vsako stvar, skratka LEPO MI JE!!!!
Ravnokar sem prilezla iz bazena, pojedla sladoled in užiiiiivammmmm!

Priznam, da bomo pogrešali še eno plačo, ampak je to itak samo začasno.
službo bom pa poiskala takšno, kot mi bo ustrezala, kar pomeni, da se ne bom prijela ravno za vsako biljko. Predvsem mi je bila zadnja zaposlitev šola, čemu se moram izogibati.

Nobena stvar ni tako slaba, da ne bi bila za nekaj dobra.

Velikokrat se izkaže, da je temeljita poteza le odskočna deska za naskok nečesa boljšega!

Držim pesti zate in zame ter za vse, ki so v podobnih situacijah!

Da sem se dokopala do službe, sem porabila 4 mesece in napisala 100 prošenj.

Večina razpisov je fiktivnih.

V kateri stroki pa iščeš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close