Menjava ponudnika
Poglej na internetno stran od T-2 in Telemacha. Če veliko uporabljaš internet za prenašanje filmov, si z T-2jem v prednosti in tudi plačaš manj. T-2 pa ima tudi ugodnejše pakete za televizijo, za telefonijo pa je v večino tujih držav v tujino 0,04€ na minuto in če kličeš s T-2 na Telekom te dejansko pride manj kot če kličeš s Telekoma na Telekom.
Če bi pa jaz vzel Telemach, bi plačeval 3 evre več za 15 programov manj in počanejši internet, zato sem na T-2.
T-2 imam že 3 leta in pol 🙂 Zelo zadovoljen. V tem času mi je internet crknil 3krat, še to samo za 2 minuti. In če je karkoli narobe ni nikakršnih problemov.
Moja prijateljica plačuje pa pri Telemachu 30€ trojček z 106 programi, telefonom, in zeloooo počasnim internetom, ki zelo velikokrat crkne.
Eno nepristransko mnenje:
-za T2 se odločite če imate npr optično povezavo do doma ali pa če se nahajate dovolj blizu telefonske centrale. Po telefonu zahtevajte brezplačno poizvedbo, da boste prepričani glede kvalitetnega sprejema. Druga še večja prdnost T2 je, da nimate aneksa za določen čas – lahko odjavite storitve kadarkoli.
-za Telemach se odločite, če imate televizor, ki omogoča sprejem kabelskih kanalov (vgrajen kanalnik DVB-T). V tem primeru ste na boljšem kot vsi uporabniki Siol ali T2 storitev. Vse imate na televizorju, ni dodatnega daljinca. Vidim pri mojih starših, da jim je to najpomembnejše in odtehta tistih nekaj programov manj.
LP
Siolovka,
Paket, ki ga imate naročenega pri Silou vam omogoča hitrost 4Mbit le ob predpostavki, da ima uporabnik ugasnjen televizor in ne uporablja zraven telefona (vzeto iz siolove strani). TV signal pobere cca 3 Mbit, telefon 0,5 Mbit. To običajno pomeni da imate internetno hitrost v praksi do 1Mbit.
Na enakem nivoju lahko ponudimo pakete S+ ali M+ ( če govorimo o programski shemi mega, kar je pri SIOLu največji paket).
Ena izmed prednosti je tudi (kot je omenil Timotej36) je to, da če imate doma novejši televizor ki podpira DVB-C, potem boste lahko vse kar se televizije tiče upravljali na daljincu od vašega televizorja in ne bo potrebne nobene dodatne naprave (“škatle”),
S+ paket pri Telemachu:
[list]
[*] 2 Mbit,
[*] brezplačni klici v omrežju Telemach,
[*] 142 tv programov in 60 radijskih:
[*] 35,5 eur.
[*] 10 € ceneje, kot plačujete zdaj[/list]
M+ paket pri Telemachu
[list]
[*] 8 Mbit,
[*] brezplačni klici v omrežju Telemach,
[*] 142 tv programov in 60 radijskih:
[*] 45,5 eur.
[*] enaka cena kot zdaj, vendar hitrejši internet[/list]
V kolikor bi potrebovali še kakšne dodatne informacije, prosim sporočite.
Lp Miha
Telemach
Sam sem uporabnik storitev T-2 na eni lokaciji ter Telemacha na drugi.
Pri T-2 ne bo ravno držalo, da nimaš stroškov, če si to mislil, ker nimaš aneksa. Imaš ga! In sicer ob prekinitvi, ne glede na to, da nisi vezan, plačaš v vsakem primeru prekinitev 25€ 😉
Slika je spodobna, vendar je pomojem mnenju ob kombinaciji s TV plazmo, slika pri Telemachu definitivno boljša oz. lepša, govorim za lokacijo Zalog -LJ.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.