Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija menjava opreaterja-kazen?

menjava opreaterja-kazen?

trenutno imam trio paket-siol..zaradi nenehnih težav in tudi cene razmišljam da bi prešla k drugemu opraterju. pri siolu sem sklenila naročn. razmerje julija letos. Kakošno popgodbeno kazen lahko pričakujem?

hvala

Maš zihr vse v pogodbi napisano.
Če ni, pol ti ne morejo dat nobene kazni.

Mi ne vemo kakšno pogodbo imaš podpisano in kaj ti not piše. Tako, da ti bo kdo težko kaj svetoval bolj točno.

V pogodbi ti mora vse pisat!

komunikator moraš v celoti izplačat, mogoče da ga lahko vrneš, ne vem.
če imaš licenco za antivirusni program od njih, ga boš morala poplačat.
za druge penale ne vem smo že dlje časa naročniki, tako da z menjavo ne bo večjih težav.

Plačat boš mogla penale za STB in za predčasno izklop

kolk sem zračunal si na siolu 5 mesecev a vezal-a se se na 24 mesecev tko da kazen pričakuj okoli 100€+ in 10€ za predčasni izklop storitev pri Siolu

A bol natačno ceno ki bi mogel plačat pa ti piše na servisnih straneh pod rubriko moj profil klikneš Subvencije.. in tam ti piše kolk bi mogel plačat..

V pogodbi zagotovo piše, kaj sledi pri odpovedi naročniškega razmerja s strani naročnika.

Mogoče bi se dalo kaj ugovarjat, če bi se dokazalo, da ponudnik ne izpolnjuje svojega dela pogodbe (zagotavlja nemoteno sliko in podobno). Žal pa je to spet stvar pogodbe oz. kaj je zapisano v njej.

Če ni druge ti ostane le to, da greš k drugemu ponudbniku in mu daš dvojko, če bodo spet težave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close