Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine menjava hise za parcelo

menjava hise za parcelo

Imamo hiso v ljubljani-Rudnik cca 200m2 (vrednost 250.000€) in nas zanima menjava za parcelo v Ljubljani ali okolici z doplacilom. Hisa je kompletno obnovljena zunaj kot znotraj

Lp!

Prvo vprašanje, ki se postavlja, je, za kaj za vraga menjuješ hišo za parcelo, če je hiša tako komletno obnovljena?

Kaj za vraga sprasujes kaj takega? Ja verjetno imamo drugacne plane z parcelo 😉
Ce te zanima ti lahko tudi napisem kaj

Lp!

Oprosti, Strumf, malo sem te provocirala. Ampak to te bodo vsi takoj vprašali, čeprav je res logično, da ima človek za tako menjavo kopico normalnih razlogov.
Če že samo stanovanje prodajaš, te itak vprašajo: Ja, zakaj pa ga prodajate?! Kaj pa je narobe z njim? 🙂
Srečno pri menjavi ali prodaji!

Nefer ni hudega 🙂 Menjali bi ker bi radi na parceli postavili dvojcka (mladi zase,malo mlajsi zase )
🙂
Ti povem da bo fer hehehe
Lp!

Strumf, samo da sva zmenjeni! 🙂 Mislim, da bo laže, če začneš prodajat hišo in si hkrati ogleduješ parcele. Težko, da se ti bo tale menjava pokrila. Pa tudi parcelo boš našla vsaj približno tam, kjer bi jo želela imeti. (Ne pa tam, kjer jo ima potencialni kupec hiše) Oz. še najbolj verjetno je, da si ljudje, ki že imajo parcelo, hišo sezidajo sami.
Glede davka pa pri taki menjavi nič ne profitiraš.
Res pa je boljše imeti dvojčka, kot pa eno dvostanovanjsko hišo (nič obiskov v copatih, hkrati pa dovolj blizu za kakršno koli pomoč ali samo družbo)

Drugace sem on 🙂 Jah, bomo videli kako bo kdo pripravljen ponudbo dati 🙂
Hvala bogu, se stekamo med seboj mlajsi ter starejsi, zato taka odlocitev (dvojcek)
Ponujas kaj nefer? Bo kaksen biznis? 🙂

Lp!

Joj, on si. 🙂 Ne vem, od kod mi logika, da sem te določila za ono. Se opravičujem.
Ne, ne ponujam, ne nastopam v tej kombinaciji .
Pri tvojem vprašanju sem v resnici razmišljala, kolikšna je verjetnost za tako menjavo. Čeprav v resnici je.
Potem pa sem se samo pošalila, ko sem se spomnila, da te bodo najprej sumničavo vpraševali, kaj imaš v resnici za bregom.
Lp

On on 🙂 Ni hudega. Ma imeli smo kar nekaj lepih ponudb za menjavo ampak stanovanja. Ker nam na zalost ne pase ta zadeva,bomo se malo pocakali. Ce pa nebo slo, pa malo zasparat in v nakup parcele 🙂
Ma v vsaki sali je malo resnice hahahaha

Lp!

Če te zanima parcela na obali za menjavo se javi info.prodaja@yahoo.com

Pokličite 031867664, bi se pogovorili o možnosti. Lep dan.

minicca ker trenutno nisem v sloveniji, in vam pisem iz tujega racunalnika me samo zanima ce imate, oz kje imate parcelo, ali je v “igri ” kaj drugega?
Poklicem vas takoj ko bo mogoce, medtem mi pa lahko malo namignete o cem se gre

Lep pozdrav!

donacija za cerkev?

nemogoce je mogoce

Parcel je več, okolica Grosuplja, mirni predeli. Smo pa družinska gradbena firma(25 let izkušenj, 20 zaposlenih), ki pokriva vse od načrtov, pgd, pzi, statika.. do izvedbe, tako da se bosta lahko pogovorila o vaših željah in bosta lahko speljala tudi gradnjo. Dobili boste moža(direktor), ki je u.d.i.g., in se o tem pogovorila. Lep pozdrav.

Mogoce imam pa jaz primerno ponudbo. Imamo hiso, 14 km iz smeri Lj-Rudnik (naselje Veliki Ločnik – 8 km nad Skofljico). Ta hisa stoji na parceli ki skupno meri 2.400 m2. Ostala parcela je se zazidljiva. Kot podlaga so ze betonski temelji na povrsini cca. 800m2. Hisa je bila renovirana leta 2008, imamo tudi jacuzzi, 3 spalnice,…To bi bili 2 muhi na en mah. V prihodnjem letu se imamo namen seliti v Lj, tako da bi se dalo zmeniti. Skratka, ce vas ponudba zanima, me lahko poklicete na telefon 041 972 412, Tanja.

Nekaj sem se pozabila omeniti….ocenjena vrednost parcele skupaj s hiso je 280.000 EUR, torej smo nekje blizu po cenah. Seveda je hisa v celoti last naju z mozem, brez kakrsnihkoli bremeintev, kreditov, lizingov,…Gradbeno dovoljenje in vsa potrebna dokumentacija je urejena. Do hise je speljana tudi optika, tako da TV, I-net in telefon delujejo super.

Ga. Tanja vas kontaktiram ko utegnem z casom
Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close