Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem meni je pa honda stream lepa

meni je pa honda stream lepa

Imela bi hondo stream (če mi bo uspelo najti primerno, ker jih je zelo malo pri nas). Malo me bolijo kW pri motorju 2,0, ker jih je čez sto in to pomeni višji premijski razred. A je mašina 1,7 dovolj za ta razmeroma velik avto?
Rabim pa za umirjeno družinsko vožnjo, nič drugega, vseeno pa ne bi rada delala zastojev na cesti.

Kakšnih zastojev?? Misliš da bi vozila prepočasi?

Drugač pa japonci niso bili nikoli znani po nizki porabi pri mašinah nad 100 kw….

Avto je pa grd!

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Nič hudega, če ti je grd, nisem spraševala, kakšen se vam zdi po obliki.

Ne vem, ali je 1,7 dovolj za kak hitrejši premik na cesti, recimo vključevanje na avtocesto, prehitevanje, klanci … Sicer vidim, da imajo tudi veliki avti mašine 1,6 in še manj kW kot stream, tako da očitno so vozni, samo vseeno je fajn, če avto zmore tudi potegnit, če je treba.

Pri porabi – vsaj nazivni – je pa med motorjema res velika razlika, dva do tri litre.

KOLEGA IMA OMENJENO HONDO
2.0 MOTOR IN JE FUL ZADOVOLJEN.

Seveda, da je dovolj 1.7 za normalno vožnjo… Pri kakih prehitevanjih ali strmih klancih ga je pač treba tišat v obrate in prestavit nekaj prestav nižje…, drugače pa je kot sem rekel za neko normalno vožnjo čisto dovolj…

New Report

Close