Meni je pa čvek123 boljši
Čeprav so se vsi norci, od bolnika Darkota do prifuknjene psihiatrične blodnice, preselili na čvek123, pa njihove odprte teme niti ne motijo, KER NE PRIDEJO DO IZRAZA NA TISTEM ČVEKU!
Ravno glede tega se vas večina pritožuje, da tisti forum deluje mrtvo in tiho, ampak iz tega vidika je pa idealen! Ker te za tiste Darkove psihoze in uno sranje od psihiatrične sploh ne ganejo!
Tukaj so bili izredno nadležni, ampak vzrok je bil v grafični podobi foruma. Tam pa kar padejo skoz, jih sploh ne opaziš! Zato pa je psihiatrična prifuknjenka odprla že deset in več tem z istim copy-paste, ker vidi, DA NI NOBENEGA UČINKA!
Mene je s tega vidika to bolje!
Tistega tipa, ki je obenem lastnik in tudi modi, tam ni. Najbrž sploh ne gleda kaj se dogaja s tistim forumom. Zato lahko ta trol ki se predstavlja kot psihiatrična pacientka, svinja.
Vsekakor bo tudi tisti forum šel kmalu v maloro, ker lastnik ne bo imel živcev čistiti svinjarije. Ko bo dobil prvi alert s strani policije, se bo posral in zaprl forum – kot ga je že pred leti.
Kar prav, da ukinjajo, 30.09.2025 ob 20:53
Čeprav so se vsi norci, od bolnika Darkota do prifuknjene psihiatrične blodnice, preselili na čvek123, pa njihove odprte teme niti ne motijo, KER NE PRIDEJO DO IZRAZA NA TISTEM ČVEKU!
Ravno glede tega se vas večina pritožuje, da tisti forum deluje mrtvo in tiho, ampak iz tega vidika je pa idealen! Ker te za tiste Darkove psihoze in uno sranje od psihiatrične sploh ne ganejo!
Tukaj so bili izredno nadležni, ampak vzrok je bil v grafični podobi foruma. Tam pa kar padejo skoz, jih sploh ne opaziš! Zato pa je psihiatrična prifuknjenka odprla že deset in več tem z istim copy-paste, ker vidi, DA NI NOBENEGA UČINKA!
Mene je s tega vidika to bolje!
Tole si pa dobro zaznala. Tam so uporabniki kar modri in kultivirani.
Zato forum deluje kot tih in miren.
In prav imaš, težaki nekako kar padejo skozi, brez odziva..
Da ne bo ppmote. Darka nisem brala. Ta gospa se je sama poimenovala. Ter vprašala c temah ali temi, kje bo vsw isto objavila. Ppalovila se je tu. In ko ste tisti mali cvek omenili, amo sĺi kot cajtnge,???, pogledat. No, vsaj za njo, ker poudarja, Mon ima tovrstni odprt forum. Če bo kdo ogovarhal isto na istoo. Nic osebnega.
Forum je zaprt za komentiranje.