Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mene živega cepili ne boste, me boste morali prej ustreliti

Mene živega cepili ne boste, me boste morali prej ustreliti

Odgovor na objavo uporabnika
Ne boste me, 26.09.2021 ob 16:52

Samo pazite se, ker v tem primeru bo  šel kdo z menoj.

se bojiš za svoje zdravje? Ti gre na živce ta oblast? Predpisi okoli tega? Za vse to bi bilo bolje, da se cepiš. Saj tako cilj precepljenosti ni bil dosežen, še zmeraj pa lahko deloma zaščitiš sebe, ni prepozno.

Problem je zabijanje igel v ljudi. Nimam absolutno nobene pravice v sočloveka zabadati igle.

unicef

All children to be vaccinated according to the prescribed immunization  schedule | UNICEF Montenegro

Ah, mogoče te bodo pa s upavalno puško za nevarne živali, samo da ne bo uspavala v dozi ampak 50xna doza Azre iz Zenice.

xrobe, 27.09.2021 ob 08:07

Problem je zabijanje igel v ljudi. Nimam absolutno nobene pravice v sočloveka zabadati igle.

Saj čisto malo boli, malo ti zapiči tisto tanko iglico.

Zuky, 27.09.2021 ob 07:14

Ne bojte se cepljenja,  bojte se korone in izgube sluzbe..Cepljenje vam ne bo skoduli , rahel glavobol en dan boste ze preziveli.

Komentar na prvo pisanje te teme:

Ehhh, streljati IN cepiti je čisto pretiravanje. Cepljenje trupel pa tudi.

Napačno citiranje. Komentar je namenjen uvodnemu postu.

Ne boj se starček, 27.09.2021 ob 09:38

Saj čisto malo boli, malo ti zapiči tisto tanko iglico.

Jaime Murray as a Vampire... - GIF on Imgur

Njeno Visočanstvo, Večna Princesa Večnosti vse vidi skozi moje oči. Sem kot živa kamera v rokah Njenega Visočanstva, v večni službi princese vseh princes. Koliko let šteje Njeno Visočanstvo, tega vam ne bi znal povedati. Čas je relativen, ni absoluten. Moč besed je več kot neskončna.

Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator. Center animacije je znotraj vas samih. Tudi tekst, ki ga spremljate je animacija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close