Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mene živega cepili ne boste, me boste morali prej ustreliti

Mene živega cepili ne boste, me boste morali prej ustreliti

Samo pazite se, ker v tem primeru bo  šel kdo z menoj.

Res si ti grozen.

Koliko sovraštva in groženj je v tvojem enem stavku.
Žal mi je za tebe, da se moraš vsak dan trpeti in pogledati v ogledalo. To mora biti hudo, da si ujet v takšno telo in takšno glavo.

Upam, da so tvoji bližnji pobegnili stran od tebe in tvojega sovraštva.

Tudi jaz sem mnenja, da imas mnogo hujse tezave , kot pa je cepljenje.  Bojim se zate, da bos slabo koncal , hkrati pa ti zelim, da te nekoc sreca pamet.

Da je ta oblast s koritniki tako požrešna na denar in tako psihopatska, da bi šla cepit mrtve. Vsega so sposobni.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne boste me, 26.09.2021 ob 16:52

Samo pazite se, ker v tem primeru bo  šel kdo z menoj.

si se ustrl…ila?

Anonimno 9957, 26.09.2021 ob 17:07

Koliko sovraštva in groženj je v tvojem enem stavku.
Žal mi je za tebe, da se moraš vsak dan trpeti in pogledati v ogledalo. To mora biti hudo, da si ujet v takšno telo in takšno glavo.

Upam, da so tvoji bližnji pobegnili stran od tebe in tvojega sovraštva.

A JJja ti ni žal, ko toliko grozi ljudem?

tudi mene bodo morali prej ubiti, če me hočejo cepiti

https://rumble.com/vmx3gt-dravni-udar.html?fbclid=IwAR0KA_YwhyCem6kpLtyfkDwRuIOm_uKlCU_D0KVsfYWBPsumrYJlvc0lt8Y

Kdo pa je še koga prisilno cepil?

saj si ves čas doma in na suh čivkaš iz svoje krmilnice, kdo ti kaj hoče

Iščemo nekega absolutno neznanega zločinca.

To je reakcija ljudi na vladno politiko, ker ljudi prisiljujejo, izsiljujejo in ustrahujejo. Zakaj se zgražate? Veliko ljudi je v hudi stiski, država pa samo ožema in pogojuje.

Grenivka422, 26.09.2021 ob 21:55

To je reakcija ljudi na vladno politiko, ker ljudi prisiljujejo, izsiljujejo in ustrahujejo. Zakaj se zgražate? Veliko ljudi je v hudi stiski, država pa samo ožema in pogojuje.

Odgovor namenjen za: Anonimno 9957

Res je.

Ljudje imajo kredite, morda bolne partnerje, skrbijo za družino, so edini vir dohodka. Imajo pomisleke in niso pripravljeni tvegati cepljenja, ker morajo nahraniti usta doma.

Vsako takšno stisko je potrebno jemati skrajno resno. Ker gre za stisko.

Odg. za Grenivka

Od kdaj so fašiste zanimale stiske ljudi, na katere so se spravljali? Morda le toliko, da so stiske obrnili sebi v prid in žrtev še lažje pokončali.

Hehe marksistični bot, projeciraš ha. Marksisti se vsako jutro jočejo, da so jih sploh rodili, pol se pa spravijo k sebi pa svoj skoten gnev spravljajo na ostale. Boga.

Odgovorjeno tej ubogi osamljeni marksistki.

Ta forum ne naredi citata. Vse za zmeden forum ane, ki prikazuje, da je vse okej, v ozadju pa kurirajo informacije na polno, ker je forum pač marksističen.

Avtor teme, raje nam politično pomagaj. Mi bomo prepovedali vse literacije marksizma. Vse v najmanjši detajl. Pa ti noben več ne bo prodajal cepiva za virus, ki so ga sami razvili, da prodajajo cepiva.

Jaz zavoham marksista že na nekje 1000 km. Ti ljudje bodo v bodočnosti sifonirani v ljubiteljsko slikarstvo. Pa naj svoje apokalipticne nepismene fantazme dozivljajo na platno.

Quidquid latine dictum sit, altum sonatur.
Polno lepih besed brez enega samega argumenta. Zato bodo načitanci brez mozga še vedno brez mozga.

Nihče te v nič ne sili. Je pa res, da boš moral/a živeti tako kot od tebe pričakuje večji del družbe. Če ne, bomo tisti, ki smo cepljeni, postali grozeči tebi in tvojim somišljenikom.

Ne ožema država ljudi, ker države ni je samo iluzija. Ljudje so dejansko tisti, ki drugim jemljejo in tega se je potrebno zavedati.

ŠE enkrat za vse:

DRŽAVA JE LE NAMIŠLJENA, NAPISANA, REGISTRANA PRAVNA ENTITETA BREZ TELESA IN DUŠE.

Ima le pravno telo, telo iluzijske entitete, fikcija.

Ljudje in mnogi jih je, ki druge zatirajo, kradejo, goljufajo,zapirajo, ubijajo,onemogočajo itd.

Torej, ko se naslednjič ozrete na nekaj, kaj država počne, se ZAVEDAJTE, da ni država žleht in gnusoba ampak so ljudje kot gnusoba in oni ter takšni dejansko obstajajo.

Darwin828, 27.09.2021 ob 06:55

Ne ožema država ljudi, ker države ni je samo iluzija. Ljudje so dejansko tisti, ki drugim jemljejo in tega se je potrebno zavedati.

ŠE enkrat za vse:

DRŽAVA JE LE NAMIŠLJENA, NAPISANA, REGISTRANA PRAVNA ENTITETA BREZ TELESA IN DUŠE.

Ima le pravno telo, telo iluzijske entitete, fikcija.

Ljudje in mnogi jih je, ki druge zatirajo, kradejo, goljufajo,zapirajo, ubijajo,onemogočajo itd.

Torej, ko se naslednjič ozrete na nekaj, kaj država počne, se ZAVEDAJTE, da ni država žleht in gnusoba ampak so ljudje kot gnusoba in oni ter takšni dejansko obstajajo.

Namanjeno @ Grenivka in ostalim na

To je reakcija ljudi na vladno politiko, ker ljudi prisiljujejo, izsiljujejo in ustrahujejo. Zakaj se zgražate? Veliko ljudi je v hudi stiski, država pa samo ožema in pogojuje.)

Ne bojte se cepljenja,  bojte se korone in izgube sluzbe..Cepljenje vam ne bo skoduli , rahel glavobol en dan boste ze preziveli.

(https://www.facebook.com/festival.slobode.hrvatska/videos/184296553820003/)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close