Mene živega cepili ne boste, me boste morali prej ustreliti
Anonimno 9957, 26.09.2021 ob 17:07
Koliko sovraštva in groženj je v tvojem enem stavku.
Žal mi je za tebe, da se moraš vsak dan trpeti in pogledati v ogledalo. To mora biti hudo, da si ujet v takšno telo in takšno glavo.
Upam, da so tvoji bližnji pobegnili stran od tebe in tvojega sovraštva.
A JJja ti ni žal, ko toliko grozi ljudem?
tudi mene bodo morali prej ubiti, če me hočejo cepiti
Avtor teme, raje nam politično pomagaj. Mi bomo prepovedali vse literacije marksizma. Vse v najmanjši detajl. Pa ti noben več ne bo prodajal cepiva za virus, ki so ga sami razvili, da prodajajo cepiva.
Jaz zavoham marksista že na nekje 1000 km. Ti ljudje bodo v bodočnosti sifonirani v ljubiteljsko slikarstvo. Pa naj svoje apokalipticne nepismene fantazme dozivljajo na platno.
Ne ožema država ljudi, ker države ni je samo iluzija. Ljudje so dejansko tisti, ki drugim jemljejo in tega se je potrebno zavedati.
ŠE enkrat za vse:
DRŽAVA JE LE NAMIŠLJENA, NAPISANA, REGISTRANA PRAVNA ENTITETA BREZ TELESA IN DUŠE.
Ima le pravno telo, telo iluzijske entitete, fikcija.
Ljudje in mnogi jih je, ki druge zatirajo, kradejo, goljufajo,zapirajo, ubijajo,onemogočajo itd.
Torej, ko se naslednjič ozrete na nekaj, kaj država počne, se ZAVEDAJTE, da ni država žleht in gnusoba ampak so ljudje kot gnusoba in oni ter takšni dejansko obstajajo.
Darwin828, 27.09.2021 ob 06:55
Ne ožema država ljudi, ker države ni je samo iluzija. Ljudje so dejansko tisti, ki drugim jemljejo in tega se je potrebno zavedati.
ŠE enkrat za vse:
DRŽAVA JE LE NAMIŠLJENA, NAPISANA, REGISTRANA PRAVNA ENTITETA BREZ TELESA IN DUŠE.
Ima le pravno telo, telo iluzijske entitete, fikcija.
Ljudje in mnogi jih je, ki druge zatirajo, kradejo, goljufajo,zapirajo, ubijajo,onemogočajo itd.
Torej, ko se naslednjič ozrete na nekaj, kaj država počne, se ZAVEDAJTE, da ni država žleht in gnusoba ampak so ljudje kot gnusoba in oni ter takšni dejansko obstajajo.
Namanjeno @ Grenivka in ostalim na
To je reakcija ljudi na vladno politiko, ker ljudi prisiljujejo, izsiljujejo in ustrahujejo. Zakaj se zgražate? Veliko ljudi je v hudi stiski, država pa samo ožema in pogojuje.)
Forum je zaprt za komentiranje.