Mene pa zebe
Res ja, kogar zebe, ni ‘pri sebi’..nasplosno, jamrarija z vremenom, ki se jo greste, je nerazumljiva; cvilite, da je vrocee (ja, normalno, poeltje je), cvilite, ko je priejtno osveženo…nikoli prav, skratka, za zbirčne metke..
Meni ustreza – enodnevni dež, jutri ap seevda spet ‘pohod’ poeltju naproti, temperature se vzpenjajo v višave, da se bo julij zakljucil caasu priemrno ..;)
Ahmm, 17.07.2021 ob 10:50
Res ja, kogar zebe, ni ‘pri sebi’..nasplosno, jamrarija z vremenom, ki se jo greste, je nerazumljiva; cvilite, da je vrocee (ja, normalno, poeltje je), cvilite, ko je priejtno osveženo…nikoli prav, skratka, za zbirčne metke..
Meni ustreza – enodnevni dež, jutri ap seevda spet ‘pohod’ poeltju naproti, temperature se vzpenjajo v višave, da se bo julij zakljucil caasu priemrno ..;)
Da ni pri sebi, ker ga zebe je pa res malo čudna izjava. Ponekod imamo danes le 12 stopinj in tistemu, ki je v mrazu vroče se mora vprašati po zdravju.
Od kdaj ste pa vsi tako občutljivi postali na vse? Človek ne sme več reči ničesar, ne vremena komentirati, ne to da mu je vroče ali mraz, ne da bi koga zmotilo. Družbena distanca očitno pušča že posledice in ste popolnoma nedružabni in anksiozni zaradi ljudi okoli vas. Objemite drevo, bo pomagalo. Počasi enega na dan, potem pa poskusite z ljudmi
donporleone, 17.07.2021 ob 11:42
Popij kozarček konjaka in pogrelo te bo. Toplina bo prišla odznoter navzven, v trenurku te bo preplavil val sveže energije počutje pa se bo spremenilo – na bolje, kako pa drugače!
Kot pravi misst, se stisnit k dragemu/i in še malo dlje crtat kot ponavadi. Moj je zbolel in ne smem k njemu, odpade dopust, vse na glavo kot vedno.. žalostna
Forum je zaprt za komentiranje.