Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mene pa to zanima okrog krem

mene pa to zanima okrog krem

Stara sem 41 let.A je kaj narobe,če uporabljam to kremo od nivee expert lift,ki naj bi bila za ženske po 50.V čem je fora?Jaz sem si jo kupila in se mi zdi,da so gube res manj vidne.Zakaj komaj po 50?A se koža navadi in pol ne pomaga ali pa jo lahko mirno uporabljam?Kaj rečete ženske?
Hvala in lp!

To se ti samo zdi ,… da so manj vidne.

Uporabljaj mirne duše. Tisto po 50+ je tako ali tako nek okvir, pač morajo – marketinška poteža – segmentirati populacijo in vsakemu segmentu ponuditi svoje – saj, kdo bi kupoval eno za vse.
Koža se nima kaj navadit, kvečjemu ima sčasoma dosti te packarije, ki jo nenehno nanašamo nase (tudi jaz, brez skrbi) in se npr. odzove z rdečico, pekočim občutkom. takrat pa zamenjaš.
Vedi pa to, da krema nič ne odpravi, popravi. Je le trenutna korekcija, navidezna gladitev kože. KO prenehaš s kremo, bo vse spet takoj vidno. Enako je s plastično kirurgijo. ja, lifting te pomladi za 10 let, a če ga čez 10 let ne ponoviš, boš kmalu videti svojim letom primerno. Letom ne moreš ubežati.

Te kreme so itak en lari-fari. Če se pa tebi zdi, da so gube manj opazne, pa super. Jaz take kreme še nisem odkrila.
Mogoče moram začet uporabljat kremo 50+ (čeprav še nisem)?

Priporočam ti kremo od kozmetike NUXE, Creme Merveillance Enrichie, jaz uporabljam to za very dry skin, ker je moja koža zelo žejna postala po 40-em. Priporočam. Kupiš jo v lekarni. Cena okoli 34€.
Stara sem toliko kot ti.
To od Nivee imam pa tudi namen kupiti. Mi poveš koliko stane?Hvala.

Na kožo vpliva vse, način življenja, stres, hrana, tekočina, gibanje, počitek, sončenje, skratka vse.

Tudi kvalitetne kreme vplivajo na izboljšanje videza.

Uporabljam in pogosto menjam kreme, sedaj uporabljam Shiseido.
Razočaral me je L’Occitane, zelo.

Jaz pa uporabljam navadno “plehnato” Niveo. Druga ne prenesem. Sem 38 in nimam gub.

Meni je pa plehnata Nivea čisto premastna. Se potem svetim.

Sicer pa: ogromno teh dražjih krem vsebuje eno reč, ki povzroča mikro vnetje kože. Zaradi vnetja koža zateče in gube se na videz napnejo. Krema ne gladi gub, ampak povzroča vnetje. Enim, ki so ‘preobčutljive’, pa povzroča malo hujše vnetje.

Moja tašča nikoli ni uporabljala druge in ima pri 75-letih kožo kot kakšna lutka, lepšo kot jaz, ki sem pol mlajša.
Bo že kaj res na tej Nivei.

Tudi moje babica je uporabljala Niveo pleh, če bi jaz imela pri njenih letih tako kožo! Sicer pa bo že nekaj na tem, da imajo kreme v sebi razne zadeve, ki povzročajo vnetja; jaz ne morem uporabljati niti teh dražjih, niti teh “natur”, ker sem takoj vsa flekasta. Uporabljam edino sebamed.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close