Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Mene pa nč ne vleče po svetu …

Mene pa nč ne vleče po svetu …

Nisem ravno neka avanturistična popotnica, hkrati pa ne taka, da bi rabila agencijo, sem veliko potovala tudi sama.
Ampak tak adrenalin, kot ko sem prespala v šotorčku v gozdu par km od domače hiše, z vsemi zvoki nočnega gozda, mal strahu in to … pa ni bil nikjer in nikoli.
Tako da marsikaj novega (o sebi) in celo svetu lahko spoznaš dobesedno ob domačem potoku.

Takšnih zapečkarjev je v Sloveniji večina. Neizobraženi in nerazgledani zapečkarji, nesposobni ustvariti dodano vrednost, pa se potem čudijo, da so na koncu meseca tako zelo vrhunsko plačani.

Nisem ravno neka avanturistična popotnica, hkrati pa ne taka, da bi rabila agencijo, sem veliko potovala tudi sama.
Ampak tak adrenalin, kot ko sem prespala v šotorčku v gozdu par km od domače hiše, z vsemi zvoki nočnega gozda, mal strahu in to … pa ni bil nikjer in nikoli.
Tako da marsikaj novega (o sebi) in celo svetu lahko spoznaš dobesedno ob domačem potoku.[/quote]

to je že res, ampak spoznavanje drugih kultur in drugačnega načina življenja ti daje širino, te pa doma ob potoku ne najdeš. seveda pa doma ob potoku najdeš drugačne izzive, ki te ravno tako bogatijo 🙂

A ni fajn, da so eni zadovoljni ob vaškem potoku, drugi se pa radi potepamo naokoli?
Mi sploh ni jasno, zakaj je treba o tem tako na dolgo in široko razpravljat?
Se mi pa zdi, da je v prvem postu med vrsticami morda zaznati kanček nevoščljivosti …

Tako da marsikaj novega (o sebi) in celo svetu lahko spoznaš dobesedno ob domačem potoku.[/quote]

to je že res, ampak spoznavanje drugih kultur in drugačnega načina življenja ti daje širino, te pa doma ob potoku ne najdeš. seveda pa doma ob potoku najdeš drugačne izzive, ki te ravno tako bogatijo :-)[/quote]

Zelo malo ljudi poznam, ki si upajo sami prespati v gozdu. Lahko rečem, da je to drugačen način življenja :).
Drugače način življenja je zame tudi kaka stara ženska, ki živi sama nekje na odmaknjeni kmetiji brez tekoče vode in elektrike …

to je že res, ampak spoznavanje drugih kultur in drugačnega načina življenja ti daje širino, te pa doma ob potoku ne najdeš. seveda pa doma ob potoku najdeš drugačne izzive, ki te ravno tako bogatijo :-)[/quote]

Zelo malo ljudi poznam, ki si upajo sami prespati v gozdu. Lahko rečem, da je to drugačen način življenja :).
Drugače način življenja je zame tudi kaka stara ženska, ki živi sama nekje na odmaknjeni kmetiji brez tekoče vode in elektrike …[/quote]

ja, ampak to je že izven konteksta te teme 🙂

Ja ok, ljudje…ampak zakaj vecina rine na potovanje v tretje svetove kjer je sama beda, svinjarija, nespostovanje zensk itd, namesto v napredne drzave npr severna evropa, ki je za zgled…tako po mentaliteti ljudi, obnasanju, spostovanju, cistoci, organiziranosti, arhitekturi, zgodovini itd…

Si pač neradoveden kosovir. Kar je prav v redu. Kdo drug je pa radoveden kosovir, kar je tudi v redu.

Ja ok, ljudje…ampak zakaj vecina rine na potovanje v tretje svetove kjer je sama beda, svinjarija, nespostovanje zensk itd, namesto v napredne drzave npr severna evropa, ki je za zgled…tako po mentaliteti ljudi, obnasanju, spostovanju, cistoci, organiziranosti, arhitekturi, zgodovini itd…[/quote]
Zato ker ni penezov… 🙂

Jaz pa rada potujem in ne obsojam tistih ki ne. To tudi pričakujem od drugih.

mene tudi ne najlepše je doma

oj, mene pa zanima potovanje, v tem doživetju so spomini, lepi in taki ki ti ostanejo v spominu, ki jih nihče ne more vzet.

Mene pa vsaj doma sem vsaki dan.

O mene pa vleče sam nimam možnosti da bi šla.

Mene pa potegne,da bi šla napotep.Takrat, ko začutiš, da ti že zmanjkuje energije, se hitro odloči in odpotuj.Včasih ni važno kam, važno, da greš od doma.

Če te ne vleče po svetu, si lahko ogledaš Slovenijo imaš marsikaj videti.

Ne sodimo drugih.

Tudi jaz se strinjam, da je najlepše za vaškim potokom. Hvalabogu pa smo si ljudje različni.

tudi jaz sem prava zapečkarica

Nesdi drugih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close