Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Menda prihajajo padavine s petimi snežinkami

Menda prihajajo padavine s petimi snežinkami

Dvignite paniko še preden te pristanejo na cesti, da boste imeli možnost preživet.😁

Ponekod je napoved tudi 10 cm, pa ne v gorah!
Sicer je res, da je december in se “spodobi”, da kaj dejansko tudi dobimo.

POZOR! ČRNO RDEČI ALARM, SNEŽILO BO! TAKOJ V NAKUPOVALNE CENTRE NAKUPIT VSO ZIMSKO OBUTEV TER OBLAČILA, NE PETROL 10 ANTIFRIZOV, 2 PARA ZIMSKIH GUM, VERIGE, LOPATKO ZA KIDANJE SNEGA. POZOR POZOR ČRNI PETEK

Saj pravim, veš kaj je to, celih deset centimetrov, to bo vse obstalo.

Saj pravim, veš kaj je to, celih deset centimetrov, to bo vse obstalo.
[/quote]

V svoji ihti si spet spregledal, kaj vse je bilo napisano!

V svoji ihti si spet spregledal, kaj vse je bilo napisano!

[/quote]

Ihto je edino pri teb zaznat, saj sama praviš, da celih deset centimetrov in to ne le v hribih.😁 Povem tako kot je, počakaj še par ur , kako paniko boste dvignili.😁

Na Kočevskem Notranjskem in v Ljubljani napovedujejo 15 cm.
Vse bo stalo na cestah.

Ihto je edino pri teb zaznat, saj sama praviš, da celih deset centimetrov in to ne le v hribih.😁 Povem tako kot je, počakaj še par ur , kako paniko boste dvignili.😁
[/quote]

Kdo je začel temo o snegu – paniko si s svojim postom začel ti, meni je prav, da decembra pade sneg.

Pa ne govorim podcenjujoče ali kako drugače o “celih deset centimetrih”, ampak samo komentiram, da bo 10 cm in to ne v hribih. Po zdravi kmečki logiki jih bo v hribih verjetno več.

Tako, zdaj grem pa spat dragi moji, dopoldansko kvoto sem izpolnil.😁 Ni lepšega, kot bit na toplem in se zvalit v posteljo kadar ti paše. Če bo pa ponoči res sneg, si bom pa privoščil čudovito vožnjo ob naletavanju snežink.😁

Jaz bi si pa res rada kupila nekaj za na prednjo šipo, da mi ne bi bilo treba vsako jutro strgati in praskati….. Kaj naj kupim, česa naj ne kupujem? (Ne predlagajte mi nakupa garaže 🙂

Baje bo zelo pestro. Nekje sem videl, da bo v soboto ponoči celo sonček?!

Za začetek daj gor en karton. Ali pa kupi za 1 € v kakšnem tediju tisto aluminjasto reč. Je čisto ok.

https://www.mimovrste.com/hladilne-tekocine-aditivi/paulina-odmrzovalec-stekel-500ml
Ne nujno ravno tega, lahko tudi kaj podobnega. Jaz si običajno naredim zalogo za sezono takrat, ko jih imajo v akciji v Hoferju.

V Lj bo na prvi dan sneženja izgledalo nekako tako (bomo lahko občudovali, ker bomo vsi stali) :):):)

PS: priporočam poln tank in dobro muziko:)

[img]https://i.pinimg.com/originals/30/e2/82/30e282ac13b53f8bec292891da70439d.jpg[/img]

kidat da bo pol manj dela.

Groooza :(((.. A danes, ali jutri? ..))

Res je napovedano pet snežink, prav veselo bo, lahko bomo ostali doma na toplem, pa še Petek je to pomeni podaljšani vikend, super bo…
Kaj praviš, pet snežink na m2 ? A daj ne me basat, jaz sem se pa že veselil..

drug teden pa do 15 stopinj..

Pri nas že pada. Na drobno in gosto. Hm, zna it kar nekaj do jutra.

Kje si? Kočevska? Pa ni sneg.

Tudi pri nas snežinke drobne…. sever Gorenjske. Strehe so že bele.

Kje si? Kočevska? Pa ni sneg.
[/quote]
Sneg je, sneg.
Sever Notranjske.

V Ljubljani tudi naletava droben in zelo moker sneg.

Res, naletava nekaj drobnega ( LJ). Ni moker.

sedem snežink! plužijo in solijo na veliko. župan je sklocal krizni štab. civilna zaščita že rešuje prve tažave.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close