Menda je danes polna luna
Upam da do mene :)) ker si uslišala žalobne krike neutolažljive krivokljunčice in prišla potolažit ubog perjad.
Pozabila odpisat.
Jah ženska in moški se khm khm in naredita otročke, ki ko odrastejo z drugimi khm khm in zopet naredijo otročke, evolucija pač.Torej sta Ž in M evolucijsko povezana in na podlagi tega trdim, da se zato katenjka raje pogovarja z M (kot pa z Ž), ker za nadaljevanje vrste mora [sub]menda[/sub] khm khm z M (ne pa z Ž).
Upam da do mene :)) ker si uslišala žalobne krike neutolažljive krivokljunčice in prišla potolažit ubog perjad.
Pozabila odpisat.
Jah ženska in moški se khm khm in naredita otročke, ki ko odrastejo z drugimi khm khm in zopet naredijo otročke, evolucija pač.Torej sta Ž in M evolucijsko povezana in na podlagi tega trdim, da se zato katenjka raje pogovarja z M (kot pa z Ž), ker za nadaljevanje vrste mora [sub]menda[/sub] khm khm z M (ne pa z Ž).[/quote]
A-ha, evolucija me ravno ne zanima kaj dosti, nič čudnega da sem morala vprašati. Hvala za odgovor. No ignorirati res ni treba nikogar, čemu te pa Katenjka ali kogarkoli že imaš s tem v mislih, ne vem no – ali lahko kako pomagam?
Tisto je una teorija popredmetenja po boomu…
A bi ti krivokljunčica izvolila priti na mail ali boš kvasila neumnosti, se mi zdi da je to zate že malo prepozna ura za pisati javno ccc
Robi, točno, hvala.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.