Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Menda je danes polna luna

Menda je danes polna luna

Upam da do mene :)) ker si uslišala žalobne krike neutolažljive krivokljunčice in prišla potolažit ubog perjad.

Pozabila odpisat.

Jah ženska in moški se khm khm in naredita otročke, ki ko odrastejo z drugimi khm khm in zopet naredijo otročke, evolucija pač.Torej sta Ž in M evolucijsko povezana in na podlagi tega trdim, da se zato katenjka raje pogovarja z M (kot pa z Ž), ker za nadaljevanje vrste mora [sub]menda[/sub] khm khm z M (ne pa z Ž).

Jaz čakam na polno luno. Ne smem spati. 🙂

Jaz pa raje z Ž, kot pa z M.
Midva s Katjenko sva zgleda dobro povezana. Oba sva nočna ptiča, ki jima polna luna vliva nove moči.

Upam da do mene :)) ker si uslišala žalobne krike neutolažljive krivokljunčice in prišla potolažit ubog perjad.

Pozabila odpisat.

Jah ženska in moški se khm khm in naredita otročke, ki ko odrastejo z drugimi khm khm in zopet naredijo otročke, evolucija pač.Torej sta Ž in M evolucijsko povezana in na podlagi tega trdim, da se zato katenjka raje pogovarja z M (kot pa z Ž), ker za nadaljevanje vrste mora [sub]menda[/sub] khm khm z M (ne pa z Ž).[/quote]

A-ha, evolucija me ravno ne zanima kaj dosti, nič čudnega da sem morala vprašati. Hvala za odgovor. No ignorirati res ni treba nikogar, čemu te pa Katenjka ali kogarkoli že imaš s tem v mislih, ne vem no – ali lahko kako pomagam?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Jaz pa raje z Ž, kot pa z M.[/quote]

Ja doh o tem govorim.

Samička, si že pomagala ;))) Nadomestila manko, ki ga je naredila kruta Rusinja.

Tisto je una teorija popredmetenja po boomu…
A bi ti krivokljunčica izvolila priti na mail ali boš kvasila neumnosti, se mi zdi da je to zate že malo prepozna ura za pisati javno ccc
Robi, točno, hvala.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jaz pa raje z Ž, kot pa z M.[/quote]

Ja doh o tem govorim.

Samička, si že pomagala ;))) Nadomestila manko, ki ga je naredila kruta Rusinja.[/quote]

You’re welcome.
Katenjka pa že ni kruta, no :)))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Pa res, no. Kdo si upa pomisliti na kaj takega, da je Katenjka, ki ima rada živali in nosi kitke, lahko kruta ? 🙂

Pa res no. In agresivna sem tudi, veš Robi…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Pa res no. In agresivna sem tudi, veš Robi…[/quote]
A to misliš takrat, ko si puliš obrvi ali pa ko ubiješ jajce, da spečeš pecivo ? 🙂

Pa res no. In agresivna sem tudi, veš Robi…[/quote]

Ne izzivaj, jih boš skupil kot jaz! 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja jutri je “tista bela” :)) Ta pa ima “baje” vpliv že dva dni prej.:)))

Ja jutri je “tista bela” :)) Ta pa ima “baje” vpliv že dva dni prej.:)))[/quote]

O, Bibitka, tebe pa že dolgo nismo videli v virtuali. Sem mislila, da sta jo z moškim 111 popihala v Afriko. 🙂

Sem ga nekaj nagovarjala v petek, pa jo je kar (sam) popihal, verjetno nekam bolj na hladno.:)

p.s.
Sicer pa, če se bo kam šlo, gremo vsi trije… saj veš…. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close