Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Menda je danes polna luna

Menda je danes polna luna

Ne rabim drugega kot na MON pogledat. :-))

Po MON-u lahko napoveš še vreme in celo bližnjo prihodnost. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vidim jo debeluško, kako se polni, še malo pa bo zopet tu. Najbolje da se [sub]začasno[/sub] zaklene par tem, ki dvigajo temperaturo … ;))

Faunus, imaš morda idejo, kako pofotkat luno, da se vidijo kraterji in da ni spackana slika?

MON ali MON-ovke?

MON ali MON-ovke?[/quote]

Ah, saj tudi določeni moški niso imuni hihi

MON ali MON-ovke?[/quote]

Ah, saj tudi določeni moški niso imuni hihi[/quote]

Ja, samo da moški nikoli ne vidijo sebe. 🙂

Pa ni polna luna šele v torek, 3.7.? No, kakorkoli že – nekatere vedno nosi ne glede na njeno “polnost” ali “praznino” :-))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

No, 2 dn pred njo se že čuti vpliv, ponavadi večji kot na sam dan. Ja, tudi prazna nas nosi pa pms pa nenataknjenost pa … no :))

No, 2 dn pred njo se že čuti vpliv, ponavadi večji kot na sam dan. Ja, tudi prazna nas nosi pa pms pa nenataknjenost pa … no :))[/quote]

Ti že veš, ko te “viruse” raznašaš, te imam na sumu, da sem se od tebe nalezla :-)))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

No, 2 dn pred njo se že čuti vpliv, ponavadi večji kot na sam dan. Ja, tudi prazna nas nosi pa pms pa nenataknjenost pa … no :))[/quote]

Ti že veš, ko te “viruse” raznašaš, te imam na sumu, da sem se od tebe nalezla :-)))[/quote]

Veš, kako je z virusi, na vročini se množijo [sub]kot zajci[/sub], probaj s hladilnikom ;))

Ti že veš, ko te “viruse” raznašaš, te imam na sumu, da sem se od tebe nalezla :-)))[/quote]

Veš, kako je z virusi, na vročini se množijo [sub]kot zajci[/sub], probaj s hladilnikom ;))[/quote]

Meni ni vroče, mi je prav prijetno, drugače pa sem do tega trenutka verjela, da spadaš med “ptiče” in ne med zajce…se pravi, če odprem hladilnik bom prebolela “ptičjo” gripo?

Veš, kako je z virusi, na vročini se množijo [sub]kot zajci[/sub], probaj s hladilnikom ;))[/quote]

Meni ni vroče, mi je prav prijetno, drugače pa sem do tega trenutka verjela, da spadaš med “ptiče” in ne med zajce…se pravi, če odprem hladilnik bom prebolela “ptičjo” gripo?[/quote]

Oh, jaz sem zajec po duši in ptič po lupini (kot bi se izrazila Princes’).

Tole sem jaz. Naj vas napis na vrhu slike ne zavede :PP
[img]http://shrani.si/f/N/lF/7BfbHRj/krivokljuncica.jpg[/img]

QQŠ? :-)))

Ne. žal je slika slabše kvalitete, ker sem pač tekla noooo Precej ocufano in grdo bitje, a z zlato dušo. Nisem za raženj!!

Meni ni vroče, mi je prav prijetno, drugače pa sem do tega trenutka verjela, da spadaš med “ptiče” in ne med zajce…se pravi, če odprem hladilnik bom prebolela “ptičjo” gripo?[/quote]

[img]http://shrani.si/f/N/lF/7BfbHRj/krivokljuncica.jpg[/img][/quote]

Me zelo veseli, da si se nam razkrila tako v telesnem kakor v duhovnem smislu. Ne, napis na vrhu tvoje fotke me ni mogel zavesti, nisem pismena 🙂

Končno sem se še jaz opogumila, da se razkrijem, čutim da sem dovolj zrela za ta korak (na sliki je razvidno, kako zmedeno gledam in ne vem kam spadam :-)):

http://shrani.si/f/1k/10K/17haoHTB/img9486.jpg

Awww, adorable! A lahko počoham (beri potegnem za rep)?

Ah, saj tudi določeni moški niso imuni hihi[/quote]

Ja, samo da moški nikoli ne vidijo sebe. :-)[/quote]
Seveda vidimo, ko v ogledalu občudujemo popolno stvaritev narave. :)))

Awww, adorable! A lahko počoham (beri potegnem za rep)?[/quote]

Naj ti bo, samo ne mi repka utrgat…za morebitne bolhe ne odgovarjam 🙂

Bolhe? O.o. Ahhh Dobro, no, lupinica je pa lepa pa še ličiti se ne rabiš, ko že imaš tako obrobljene oči in pisan rep. Razmišljam, če bi ga obrila in naredila copatke za obesek za ključe …

Ne no, zaprla te bom v zlato kletko in te negovala kot najkrasnejšo mucico, On bo pa pisal društvu za mučenje živali in protestno gladoval pred mojim domom.

Hihihi…copatki bi bili ziher zelo topli toda ne vem čemu bi z njimi grela ključe? Če bo kletka zlata in tako naprej sem za…pa prej si se nekaj hvalila, da imaš zlato dušo, torej verjetno ne bi dopustila, da se On_ izstrada, sklepam, da bi hotel “Zlata kletka” bil bolj kratkega veka – no ja bolje to, kakor nič 🙂

Bolh pa pravzaprav nimam, preveč zaudarjam :-)))))

Hihihi…copatki bi bili ziher zelo topli toda ne vem čemu bi z njimi grela ključe?[/quote]

lol Ja, vpliv polne lune in ignoriranja ženskega osebka, ki se raje pogovarja z osebkom m. spola, pfff Ta žensko-moška naveza ima evolucijsko navezavo! 😀

Kar se tiče zlate kletke in zlate duše, je verjetno nekje en pridevnik preveč 😛

Hihihi…copatki bi bili ziher zelo topli toda ne vem čemu bi z njimi grela ključe?[/quote]

lol Ja, vpliv polne lune in ignoriranja ženskega osebka, ki se raje pogovarja z osebkom m. spola, pfff Ta žensko-moška naveza ima evolucijsko navezavo! 😀

Kar se tiče zlate kletke in zlate duše, je verjetno nekje en pridevnik preveč :P[/quote]

Kdo koga ignorira? Hm? Ne štekam ravno tega s to evolucijsko navezavo….podnapise prosim;)

Kako in kaj pa je točno s pridevniki bo že čas pokazal ;))

[slikica][/quote]

Me zelo veseli, da si se nam razkrila tako v telesnem kakor v duhovnem smislu. Ne, napis na vrhu tvoje fotke me ni mogel zavesti, nisem pismena 🙂

Končno sem se še jaz opogumila, da se razkrijem, čutim da sem dovolj zrela za ta korak (na sliki je razvidno, kako zmedeno gledam in ne vem kam spadam :-)):

http://shrani.si/f/1k/10K/17haoHTB/img9486.jpg%5B/quote%5D
No še moja fotka ali bolje kraj, od koder so me komaj rešili menda zavoljo piknika… in zdaj sem morala obljubiti, da postopka vsaj še dva tedna ne bom ponovila…

Krivokljunčica ne vem kaj mutiš, to dela neuslišana ljubezen, brezpogojna ljubezen ccc

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Mišljeno za manjkajočega osebka, ti me k sreči ne ignoriraš [sub]posmrka[/sub] :))

Zdaj grem pa zares v svoj kurnik, čez par ur bo že treba naznanit nov dan.

Vi2 z Robićem ne spita ali sta na nočni misiji?

Mišljeno za manjkajočega osebka, ti me k sreči ne ignoriraš [sub]posmrka[/sub] :))
[/quote]Ma zmedena samica, saj vidiš da muti, predpolna luna ali kaj je to… mogoče bi faunus vedel, on je kot fizik še najbližje astronomiji…?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close