Men gredo ti ceneni sladoledi na bruhanje, po njih me boli želodec
neumna primetjava je ta, da to sedaj meni ali nam obešaš to primerjavo. saj ne jemo vsi kebaba, jaz ga SPLOH NE, prav tako ne paštet in poceni čip šit slama Sem eden tistih, ki zelo pazi kaj da vase in nase. Jem meso, ampak nepredelano, najbolje kak šnicelj, to da je pa vse zastrupljeno pa vemo in da se piščance pita z antibiotiki pa svinjino malo manj in govedino. V ribah so morske odplake, živo srebro in podobno, skratka zastrupjkeno je vse. Če hoče uživat kolikor toliko čisto, moraš jesti izdelke iz nižje prehranjevalne verige.Recimo krilovo olje je manj onesnaženo kot ribje omega 3 pa 6, štekaš. Pazim pa tudi kero nataknem nase, ker danes so taki časi, da moraš marsikero prej prekuhat, predno jo natakneš, če hočeš biti potem še zdrav.
Šala morda pa tudi resnica:
Pogovarjajo se tri družine in prva pravi : mislili smo, da bi šli na dopust v Grčijo, morda Kubo, pa še ne vemo………….
Pravi druga družina, ma ja mi bi šli na Havaje, morda na Zelenortske otoke, saj ne vemo….
Pravi tretja družina: Ne sekirajte se saj bomo tudi mi doma ??????
Preseravanje ja itak, sploh pa pri vašem SLADOLEDU.
Zberite se v glavi in razmišljajte kaj bolj pomembnega kot to.
Sploh pa se ne hvalite z razno raznimi znamkami, ker vem , da vas najbolj boli, ker vsa vaše vesoljna soseščina (to vas najbolj boli) in Slovenija ne ve, da se po tem postom skrivate vi.
Pa tako radi bi se pokazali, vi hinavci !!!!!
Jaz kupim sladoled v nizkocenovni štacuni in je njami hami.
Na splošno zelo malo sladoledov jemo, ko smo nazadnje kupili cartedor pa so se mi še posebej zagabili, ker je bilo v škatli veliko “snega”, nekakšne zmrznjene vode, kot da bi bil star sladoled. Ne kupim več sladoleda v škatli brez zaščitne folije pod pokrovom.
Po tistem videu, ki je obnorel svet, kako je ena ženska v Ameriki polizala sladoled v škatli in ga dala nazaj v hladilno omaro, me je pa sploh vse minilo. bomo začeli kar sami delat sladoled doma. 🙂
Večina B&J je krepko presladkega. Ker j eškoda, ker drugače so dobrega okusa. Hagen dazs je pa večinoma OK, čeprav se tudi najdejo presladki. Tudi večina sladoleda na kepice, tudi iz kao naj sladoledaren je meni presladkega.
Hudič je, ko se enkrat navadiš na manj cukra, potem ti je vse presladko.
Smo pa letos investirali v mašino z agregatom in domač sladoled je top.
Tudi meni so sladoledi zanič. Sploh ti v banjicah. In trije okusi:
– banana, ki niti slučajno ni podobna okusu banane
– vanilija – bela kot sneg
– čokolada…… ajde, še sprejemljiva
– jogurt, pistacija…. vse brez okusa
In nimam pojma, zakaj je vsak okus treba prelit z umetnim sladilom (ala borovnice, čokolada in po vrh potrest z zdrobljenimi orehi, lešniki..) da potem to vun pljuvaš. 🙁
Ne me zdaj napadat – dražji so sladoledi, več je cukra!! Na paličkah so preveliki (razni Maksi ipd) – pa to ne poliže en dec od 150 kil, kaj šele froc.
Naj naj sladoledi so bili v LJ, leta dva pa tri……. še na avtomatih. Vse ena sama smetana z okusom po želji. :-))) Danes pa voda + umetni dodatki. 🙁
Večina B&J je krepko presladkega. Ker j eškoda, ker drugače so dobrega okusa. Hagen dazs je pa večinoma OK, čeprav se tudi najdejo presladki. Tudi večina sladoleda na kepice, tudi iz kao naj sladoledaren je meni presladkega.
Hudič je, ko se enkrat navadiš na manj cukra, potem ti je vse presladko.
Smo pa letos investirali v mašino z agregatom in domač sladoled je top.
[/quote]
HD – 👍
BnJ – 👎
Forum je zaprt za komentiranje.