Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Melani Mekicar v oddaji Petek Zvečer s Švabom

Melani Mekicar v oddaji Petek Zvečer s Švabom

Kako se vam zdi ta nova Melani blonda, ki je vodila s Švabom oddajo V petek zvečer. Sem gledala ponovitev in se mi je zdela sproščena, nasmejana. Je pa pred tem še nikjer nisem videla, a kdo ve koliko je stara?

Sem videla, a to una, ki je bla v rdeči obleki, kao diđejka? Ena frkla mora bit to. Po moje okol 20

21 je stara….simpatična, pozitivna osvežitev.

Ja, iz Nadgorice je. Jo je ata Smiljan forsiral, tisti Jankovicev podrepnik. Je hotel preko nje postati pr. Please zveze Slovenije in si tam polniti denarnico.

Čakaj a prekmurka je? In ima naloadenga fotra?

Pa res, ona je visoka, fotr pa majhen in ciganski. Bog ve, kdo je pravi fotr.

Deluje simpatična, se ji pa pozna, da še nima kilometrine kot voditeljica. Me čudi, da so ji dali tako večjo vlogo glede na to, da nima izkušenj, sploh če je res še tako mlada, 21. No, večina moške populacije bo kljub temu z njo zelo zadovoljena, tako da cilj in gledanost sta dosežena.

Morda prehitro?

Njen fotr je politik

Hčerka “pomembnega” fotra, kise jo gura povsod. Radijska voditeljica, plesalka. Še z Dejanom Vunjakom je nastopala v enem njegovem spotu.
Na radiu je še znosna, na TV mi je malo mimo. Mogoče je za to delno kriv tudi koncept oddaje in ne ona sama.
Zdi se mi kot slaba kopija Tare Zupančič, pa mi tudi Tara ni ne vem kaj.

Mogoče sem edini, ampak mi ni všeč, ker se pretirano smeji in ko se so njene oči ekstremno majhne.

Komplet oddaja je buh pomagi. Se jo pa zadnje čase vsepovsod turi, tako, da me včasih strah pašteto odpret, mi še ven lahko skoči.

Odgovor na objavo uporabnika
Milan202, 04.02.2022 ob 20:31

Mogoče sem edini, ampak mi ni všeč, ker se pretirano smeji in ko se so njene oči ekstremno majhne.

Bomo povedali atu, da bo naredil nove oči.Take, ki ti bodo všeč.

In prav res, pretirano smejanje vodi v pogubo.Menda je greh…

Kdo je ona???

Prekmurka.

pojdi na pregled …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close