Najdi forum

mejli od microsofta

POzdrav, malo se smešno sliši naslov, vem, ampak zadnjih nekaj dni domov na domač mejl dobivam neke čudne mejle, v smislu microsoft update, ki pa mi jih moj office scan antivirusni program (redno updatan) označi za nevarne in jih jaz brišem, ne da bi jih odpirala. Ampak mejli še kar vztrajno prihajajo – kaj naj naredim, da zadevo “ustavim”? Prav mučno mi je vsak dan brisati po 3 do 5 takih mejlov.

Znanka mi je pred kratkim sporočila, da bojda po netu krožijo neki mejli, ki se samo “pretvarjajo”, da so microsoftovi, da gre pa v resnici za viruse…

veste kaj o tem?
t.

Tvoja prijateljica ima prav. Microsoft ne pošilja sam od sebe updejtov. Mejli od “From: MS Corporation Security Support ” vsebujejo WORM_SWEN.A v datoteki Q254964.exe… Torej, pridno briši in imej updejtane winse in antivirus…
P.S. Ustavit je težko ker menjajo “naslov” pošiljatelja…

saj se mi je zdelo, a so vztrajni… kako dolgo pa jih lahko pričakujem?
t.

Ja res je to-vse to je virus.Jest sem pač odprl in sem mislil da je treba posodobit pa sem fasal virus Swen 32.No ker imam dobre prijatelje mi je eden poslal dober antivirusni program od Adaware-ja in zdaj vse klapa,je pa res da sem dobil ko sem imel virus preko 50 mailov tako da mi je pošta čist zablokirala,ampak zdej je vse OK

Jaz mam zdej k sem vse spucov mir ampak res ja pa trajalo kar neki dni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close