Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mehiške telenovele

Mehiške telenovele

Kura je v menopavzi tudi če ne more točno določit svojega spola. Delala tako ni nikoli, kaj pa če drugega kot gledat telenovele v plesnivi luknji, dokler podarjen televizor se dela in pa srat po monu? Za med ljudi ogabni stvor, ki nima osvojenih osnov obnašanja, zagotovo ni.

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši???????, 05.04.2023 ob 20:15

Ja Entre el amor y el odio je bila super s svojim psihopatom MARCIALOM.

V “Entre el amor y el odio” je naprimer zlobnica zbolela z gobavostjo in začela razpadati. Poleg tega je glavnega zlobneža(ki mi je bil res simpatičen) živega zažgala a je preživel in zgledal kot zombi. Nato sta kot dve pošasti hodila naokoli in delala teror. Poleg tega je bil velik oboževalec Napoleona Bonaparteja in se oblačil v njega.

Orginalen zlobnež, tu je prizor kjer ubije teto od Fride:
.https://youtu.be/oPsk38hPgzc

Tukaj zažge obraz dedka od Ane Kristine, glej od druge minute naprej:
.https://youtu.be/1SeiuYz7Ct0

Takole blazen je bil dober del časa:
.https://youtu.be/QRBnSfsIzwg

Glavni zlobnici:
.https://youtu.be/QZtnUESYhiY

Pa začetna špica:
.https://youtu.be/-2D2tvixJxo

Mislim, da velja za večino gledalcev, da nas pritegnejo te napete zgodbe ravno zaradi negativcev, katerim negativci iz ameriških serij in filmov ne sežejo niti do kolen.

Wow to je bila telenovela? Je kar malo preveč ekstremno vse skupaj. Dobro da je nisem kot mala gledala, ker bi še zdaj imela nočne more.

stresno, 05.04.2023 ob 23:33

Wow to je bila telenovela? Je kar malo preveč ekstremno vse skupaj. Dobro da je nisem kot mala gledala, ker bi še zdaj imela nočne more.

No tako hudo pa spet ni jaz sem jo gledala in nisem mela nobenih mor, sem prav komi čakala vsak nov del. ?

Manana es para siempre in Soy la duena

Drgač pa ja Mehiške so top men Turške tud niso všeč kj preveč edin garderoba igralcev je v Turških veliko boljša majo dobr stil te kdaj pogledam samo zarad tega, da vidm kaj je trend.

A pa se Mehiške telenovele sploh še snemajo odkar so Turške ratale tolk popularne in so prevzele primat? Povsod vidim samo še Turške pa te stare Mehiške, tudi na tujih programih.

Lolita727, 06.04.2023 ob 03:14

Manana es para siempre in Soy la duena

Drgač pa ja Mehiške so top men Turške tud niso všeč kj preveč edin garderoba igralcev je v Turških veliko boljša majo dobr stil te kdaj pogledam samo zarad tega, da vidm kaj je trend.

Telenovele gledate le lolita – kokoši, ker nič ne delate. Moski pa babje telenovele lepo vas prosim. Je to sploh moški? Niti pod razno, nikoli in nikdar, niti blizu podobi moškega ne

Se razume, 06.04.2023 ob 03:20

Telenovele gledate le lolita – kokoši, ker nič ne delate. Moski pa babje telenovele lepo vas prosim. Je to sploh moški? Niti pod razno, nikoli in nikdar, niti blizu podobi moškega ne

Pravzaprav te ne razumem najbolje, ali ni bilo vedno tako, da stereotipno pravijo, da imajo ženske raje romantične osladnosti, moški pa akcijo, trilerje in grozljivke.

No in telenovele so to(AKCIJA, TRILERJI, GROZLJIVKE).

Tako da sploh ne vem kaj želiš povedati???

Pač Ameriški filmi so GOOD GUY – BAD GUY. In am.filmska akedemija(ki podeljuje oskarje) je zbrala HANIBALA(Anthonya Hoopkinsa) za zlobneža št.1.

No in to je edin ameriški zlobnež na nivoju zlobnežov is telenovel. Torej telenovele premagajo AMERIKO še pri osnovi ameriških filmov; ZLOBNEŽIH (GOOD GUY – BAD GUY).

Torej ne razumem, kaj pa naj bi torej moški po tvoje gledal, če ne AKCIJE, TRILERJEV in GROZLJIVK?

Romantične babje turške serije? Ameriške romantične filme?

Kokoši???????, 06.04.2023 ob 04:57

Pravzaprav te ne razumem najbolje, ali ni bilo vedno tako, da stereotipno pravijo, da imajo ženske raje romantične osladnosti, moški pa akcijo, trilerje in grozljivke.

No in telenovele so to(AKCIJA, TRILERJI, GROZLJIVKE).

Tako da sploh ne vem kaj želiš povedati???

Pač Ameriški filmi so GOOD GUY – BAD GUY. In am.filmska akedemija(ki podeljuje oskarje) je zbrala HANIBALA(Anthonya Hoopkinsa) za zlobneža št.1.

No in to je edin ameriški zlobnež na nivoju zlobnežov is telenovel. Torej telenovele premagajo AMERIKO še pri osnovi ameriških filmov; ZLOBNEŽIH (GOOD GUY – BAD GUY).

Torej ne razumem, kaj pa naj bi torej moški po tvoje gledal, če ne AKCIJE, TRILERJEV in GROZLJIVK?

Romantične babje turške serije? Ameriške romantične filme?

Ubogi si. Večino teme sam sebi piseš pod multiniki. In to celo ponoči.

Zdaj bi moral vstat za v službo, če bi bil odrasel moški, ne da še od včeraj bediš. Imaš sploh televizijo? Ali tudi o telenovelah le fantaziraš kot o fantih?

Ubogi si, 06.04.2023 ob 05:12

Ubogi si. Večino teme sam sebi piseš pod multiniki. In to celo ponoči.

Zdaj bi moral vstat za v službo, če bi bil odrasel moški, ne da še od včeraj bediš. Imaš sploh televizijo? Ali tudi o telenovelah le fantaziraš kot o fantih?

Jaz sem okoli 5 ure zjutraj prišel domov.

Lahko mi verjameš, da če bi hotel manipulirati pod več vzdevki, da NIKOLI ne bi ob 3h PONOČI objavil treh sporočil po tremi vzdevki. NIKOLI!!!

Še posebaj, ker vidim, da ti v to temo gledaš. 🙂 Jasno da bi brez dvoma predvidel, da če ob 3h ponoči naredim kaj takega bo takoj sledila tvoja reakcija. KER NOBENO NOČ NE SPIŠ, TAKO KOT TUDI NOBEN DAN. Zato je zanimivo, da ti meni očitaš, da sem ponoči tu. 😉

No itak pa samo provociraš cel čas, zato pa niti odgovoriti ne znaš, ko sem te že 2x vprašal isto.

Siempre te amare je bila zelo priljubljena

mogoče ta

Anonimno 2977, 06.04.2023 ob 14:20

Siempre te amare je bila zelo priljubljena

mogoče ta

Dobra je bila.

Nobene. To imajo čas in voljo gledat le zdolgočasene gospodinje, ki ne vedo sploh kam bi same s sabo.

Nobene, 06.04.2023 ob 15:17

Nobene. To imajo čas in voljo gledat le zdolgočasene gospodinje, ki ne vedo sploh kam bi same s sabo.

Zdolgočasene? A misliš zato, ker so kot TRILERJI po žarnu napete?

Kaj pa taki kot ti gledate? ROMANTIČNE zadeve?

Torej nisi gledala nobene AMERIŠKE SERIJE?

Kokoši???????, 05.04.2023 ob 17:50

La mujer de judas, 05.04.2023 ob 17:27

Najboljša od vseh.

Ja ena najboljših SERIJSKIH MORILK iz telenovel. 🙂

Glavna igralka, ki je igrala lik zlobne morilke ALTAGRACIJE jer bila v preteklosti tudi mis sveta.

Ima pa neverjetno prezenco in karizmo ta ženska.

kot serijska morlka Altagracija v Judežovi ženi:

.https://www.youtube.com/watch?v=hUlGu2zkVNQ

Res je lepa.

Saj jih več ne vrtijo.

Sam Manana es para siempre in Soy la duena pa sta bili res slabi telenoveli.

sol120, 07.04.2023 ob 03:42

Sam Manana es para siempre in Soy la duena pa sta bili res slabi telenoveli.

Kokoši, imas ti televizijo ali gledaš na računalniku?

Se strinjam.

La mentira (umazane lazi) = TOP

To bi si zelela se enkrat pogledat.

Folk gleda te traparije, potem pa prakticira še v vsakdanjem življenju-ljubosumje, spletkarstvo, hudobija, laganje…

Sabi868, 07.04.2023 ob 09:03

Folk gleda te traparije, potem pa prakticira še v vsakdanjem življenju-ljubosumje, spletkarstvo, hudobija, laganje…

Nori v telenovelah je še več UMOROV kot tega kar si naštela. A folk potem tudi ubija?

Peregrina

Najraje sem spremljala venezuelsko telenovelo Mes tres armanas= Moje 3 sestre,pa Esmeraldo , pa La Usurpadoro, Zlato kletko,  perujsko Cosas del Amor in seveda nazadnje venezuelsko krimi nadaljevanko Mujer de judas = Judežinjo.

Po Judežinji me nobena venezuelska ,mehiška ,argentinska ni več zanimala.

Telenoveli Kassandra in Preciosa pa najmanj od vseh.

Rada še pa spremljam brazilske telenovele.

Sedaj se predvaja na Hrt 1 dopolne ena brazilska z naslovom Pantanal.

Je pa res ta je ta telenovela prvih 30 delov zelo obetala,potem so se pa nekje izgubili.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close