Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Mehiska restavracija

Mehiska restavracija

S kolegi bi radi preizkusili mehisko hrano, pa me zanima vase mnenje. V imeniku sem nasla tri – Joe Penas Cantino, Mexico 1867 in taverno AM AM. Katero bi mi priporocili? Hvala za mnenja.
Rebeka

Pozdravljena!

Bila sem samo v Joe Penas-u in moram reči da je bilo super! Hrana dobra, postrežba tudi! Za ostali dve pa ne vem povedat!

Lep pozdrav in obilo užitkov!

Petra

Ojla, jaz sem bila pa v vseh treh, a mi je hrana najboljsa v JP. Sicer je to stvar okusa. Druga rec pa je, kaksen ambient imate raji. JP je v srediscu, precej polno, ljudje hodijo tam tudi zaradi koktejlov. Mexico se mi zdi bolj za intimne vecerje. Am Am pa je bolj argentinska kuhinja kot mehiska in se mi zdi se ‘najtezja’. Ce vse skupaj sestejem, tudi jaz najraje zavijem v JP.

LP, Suzana

ps. za vsak slucaj si v JP rezervirajte mizo

V SITY PARK-u je mehiška restavracija, ne vem kako se imenuje….enkrat sem bil, pa ne bom šel nikoli več….imajo solatni bar, solate dobesedno ovele in nagnite, ne moreš verjet da je to lahko res….natakarjem se nič ne ljubi, mislim groza od restavracije……nimam besed…

Tista v city parku je res bolj poden.
Drugače pa je JP v redu, ampak ni čisto prava mehiška restavracija, temveč bolj tex-mex (torej ameriška varianta)
Za pravo mehiško hrano pa je najboljša Mexico 1867.
Am-am je bolj argentinska kot mehiška, čeprav je hrana okusna.

kje pa je Mexico 1867

Da dodam, drago in slaba postrežba. Nikoli več.

Na Medvedovi v šiški, zraven JMK servisa za Forde. Je pa istii lastnik kot v CItyju.

Meni je najbolj všeč Mexico 1867. Hrana je dobra tudi v City parku, so pa natakarji res zanič. JP je v redu, samo precej draga.

Meni je najblj všeč Mexico. Am Am pa je bolj južnoameriška, imajo veliko izbiro zrezkov, nekaj malega pa je tudi tortilj.

Hvala vsem za informacije. Kot kaze bo treba probat kar vse tri. :-)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close