Najdi forum

kakšna je praksa z mobitelom v Mehiki? ali deluje? ali rabiš kakšen poseben mobi? lani v Peruju ni deloval, čeprav so na mobitelu delovanje zagotavljali.
lp

Ja za delovanje mobitela v mehiki najprej rabis da je tri-band … nasi so ponavadi dual-band tako da najprej bodi pozoren na to. Neglede na vse pa sem si sam sposodil mobilni telefon na Mobitelu, ki naj bi deloval v Mehiki ( tri-band ) pa vseeno ni deloval. Ni nasel nobenega ponudnika. Fiksni telefon pa je kar precej drag. Jaz sem sicer bil samo na Yucatanskem polotoku tako da ne vem za celotno mehiko.

Mobitel v Mehiki deluje normalno. Samo mora delovati na tri frekvenčna območja, ter polnilec za mobitel mora imeti razpon električne napetosti 100-240V in frekvenčni razpon 50-60MHZ. Vsi ti podatki so napisani an polnilcu, tako da v Mehiki potem kupiš razdelilec/adapter, ker imajo drugačne vtičnice. Če pa misliš dosti uporabljati mobitel ti pa svetujem, da imaš odklenjen telefon in si kupiš njihovo mobi kartico, ker je drugače zelo drago, če uporabljaš našo.

Itak vsi samo mailajo, noben ne telefonira.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close