Najdi forum

A mi lahko kdo pomaga? Čez 10 dni potujem v Mehiko, s seboj bom vzela digitalni foto., katerega baterijo je potrebno polniti; sedaj me pa zanika, kako se te zadeve uredijo glede na različne vtičnice in menda tudi napetost????

Tal

Kot jaz vem, to z različnimi vtičnicami nebi smel biti prevelik problem, ker lahko kupiš adapter.

Citat iz LP:
“If your plug doesn’t fit the Mexican socket, the best thing to do is get an adapter or change the plug. MExican electronics stores have a variety of adapters and extensions that should solve the problem.”

Za napetost pa naj ti odgovori kdo drug, da ne bom potem jaz kriv, če bo šlo kaj narobe:)

Poglej na kaksni napetosti polnilec fotoaparata dela. Na polnilcu bo ze pisalo. Nekateri so ok za vse med 110-240V, nekateri ne. Mexico ima 120V. Torej, ce tvoj dela le na 220V (Slovenija) potem bos poleg vmesnika potreboval se transformator iz 220V na 120V, kar ne bo tako poceni kot le navaden adaptor za njihovo vticnico.

Jaz ti predlagam, da poskusiš to najti tukaj. Sem iskala enako stvar v ZDA in sem imela probleme!!! In končni produkt je bil, da tega nisem dobila. Je pa res, da mi je bilo vseeno in sem po enodnevnem iskanju obupala.
Pa tja greš potovat, ne pa da se boš potem sekirala zaradi digitalca.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close