Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice MEHIKA-letalske karte

MEHIKA-letalske karte

Živjo,
drugo leto imam namen odpovati v Mehiko. Ker bom prvič letela ven iz Evrope me zanima, kje bi se lahko pozanimala za ugodne letalske karte. Mogoče bi tudi prosila koga, če je že bil tam, za kakšne informacije?

Vnaprej hvala, Katja

sta bo najboljsi ce si se student
cao

Ziv,

z STA mam sam slabše izkušnje, čeprav sem študent. Mogoče je mela ženska samo slab dan. Imam pa odlične izkušnje z Golfturistom, Polona se zlo potrudla in zrihtala karte 🙂

Živjo!

Jaz sem letel z Britishom preko AIRPASSA.

sam sem bil v mehiki pred 2leti tako da ce te kaj zanima mas tu tel 041365864

Mi smo pred par leti v Mehiko leteli z British Air., ker je bila takrat to najcenejša varjanta. Najcenejša pa je bila verjetno zato, ker smo imeli let London-Mexico City šele dva dni po letu Brnik-London (tudi nazaj grede je bilo nekaj podobnega). Nam je to sicer ustrezalo, ker nismo imeli nic proti temu, da si “usput” ogledamo tudi London. Če povratni letalski karti dodaš še stroške 3 oz. 4 nočitev v Londonu, to znese neprimerno več, kot je bila takrat najdražja letalska karta z Air France, kjer bi imeli let Paris-Mexico City nekaj ur po prihodu iz Brnika v Paris.
Torej bodi pri nakupu kart pozorna tudi na časovno povezavo letov.
Pa uzivaj v Mehiki!

Jaz tudi z Britishom, vendar preko Londona.

sama imam s STA zelo vredu izkušnje. ugodne karte dobiš tudi na borzi poletov (poslovalnica nasproti hotela/restavracije Mrak oz. Le Petit kafeja v Lj..). sicer sem pred nekaj leti bila v Mehiki, z Iberio, in sicer Dunaj – Madrid (prespiš eno noč)- Mexico City (oziroma nazaj iz Havane direktno na Dunaj) in je bilo ok.

Jaz sem v Mehiko letela 3 leta nazaj z British Airways. Brnik – London tu smo prespali na stroške BA in naslednji dan do Mexico citya. Cena je bila okoli 130 000 SIT.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close