Mehanske plačljive kabine za samomor na ulicah
Mehanske plačljive kabine za samomor na ulicah, kot nekoč fotografske kabine in v obliki kemičnih wcjev.
Stranka vnese 350-400 eur v kabino, nakar se vsede ali stoji v kabini , po želji posname zadnje besede, vnese naslov prejemnika sporočila, ter sama pritisne začetek postopka destrukcije. Kabinska sistematizacija s pomočjo detektorjev, senzorjev strogo označi glavo stranke in , če stranka ne pritisne gumba za prekinitev ali ne izreče stop se postopek izvrši ter stranki glavo kabisnki izstrelek popolnoma razstreli. Po postopku se pod kabino odprejo tla kjer ostanki in truplo padejo v vrečo za odvoz ta pa v podzemni kontejner, ki ga odpelje pogrebni zavod, ki potem truplo in ostanke sežge in pripravi pogreb, če je bil ta predviden. Kabina se samodejno očisti in pripravi na naslednjo stranko.
A to si futuramo gledal?
Grenivka422, 19.08.2025 ob 17:20
Ljubi Jezus! Od kje ti pa tole?Res ne upam več forumskih tem odpirat.
Se ti zdi bolje desetletja svoje življenje namenjati suženjstvu in delati, nekaj nepomembnega, životariti iz dneva v dan brez smisla zato, da se nek bogatun reži na svoji jahti med tem ko ti živiš življenje sužnja in potem umreš v nesreči ali bolezni in te prav tako sežgejo na tvoje stroške ali stroške bližnjega?
( https://forum.zurnal24.si/forum/tema/z-vlado-povezani-kot-suzenj-preko-rojstnega-lista-25759160/ )
Ko se človek podreja državi smrti, kar država na splošno je, potem je tako rekoč v nekem smislu že mrtev.
To razlagamo že dlje nekateri pa vednar ljudi ne zanima in logično, da jih ne saj se kaže, da so že mrtvi.
Namreč ljudje so postali kot roboti za robote pa je značilno da so mrtvi, nimajo žive duše, niso žive duše.
Pove se, da oseba ustanovljena v državnem pravnmem redu je MRTVA OSEB, tista oseba ne živi. Pa vendar se večina ljudi poistoveti z njo. Kar pomeni, da država nekaj zahteva od mrtve osebe, živ, ki se z mrtvo osebo v državnem registru poistoveti pa sprejme mrtvečevo nalogo, naloge.
Država ima tudi svoje plačance, ki delujejo, kot živi mrtveci, kar se ponovno nanaša na robota, saj se kaže da je živ zaradi premikanja v bistvu pa ni živ, nima vesti nima duše. Tako se kažejo državni plačanci, ki zahtevajo od pravih živih ljudi , da izpolnejo tisto kar je pisano za osebe v državnem pravnem redu.
Tako imamo okrog sebe polno živih mrtvecev, ki se ne zavedajo kaj počnejo, se ne zdramijo se ne prebudijo.
Večina tako niti ne razume konteksta niti razlage, saj nima budnega duha in logike. Ostaja mrtvo hladna in nezainteresirana med tem, ko programsko in v sozvočju družbene usmerjenosti se bo udejanjala v razprave o denimo neki štorkli, ki je poginila zaradi bedaka, ki je streljal nanjo. Kot, da je štorklja in njeno življenje mnogokrat bolj pomembno, kot življenje koga drugega.
Ljudje nimajo namena pobiti tiste, ki jih sužnjijo, saj so tisti, ki sužnjijo načrtovali programsko usmerjenost in indoktrinacijo in ne sužnjeni živi mrtveci iz budnega stališča.
Tako seveda misle šine v končanje kalvarije in je del misli, ki jih človek lahko ima za prekinitev absurdnega stanja v katerem je.
Tudi z vidika krščanske vere se omenja : Za svobodo nas je Kristus osvobodil. Zato stojte trdno in se ne dajte ponovno vpreči v jarem suženjstva.
————
Kot se ve, so se ljudje ponovno pustili in še vedno se pustijo sužnjiti. Za izgovor, argument lastnega sužnjenja pa uporabljajo izgovre tistih, ki so jim suženjstvo uvedli, kar je skrajno abnormalno in utopično, absurdno.
Svet ljudi je gnusoba živih mrtvecev, ki jih črvi še niso začeli žreti.
In če se ponovno navežem na biblijsko omembo, bi bil nek svetovni potom povsem logičen iz smisla, če je bilo pred časi tako, kot pa se kažejo današnji časi.
Darko sam veš, kdo sili v črne misli in kregarije – Satan. In kdo se veseli jaht, dober božji človek ne. Življenje je dar in ne suženjstvo. Je prehod v nekaj bolj čistega. Saj sam pišeš o tem. Bodi trden pri svojih božjih besedah. Napiši za spremembo lep blog, vsebino. Nekaj kar bo pobožalo srce, dušo, nekaj kar bo res lepo za misli in možgane. Potrudi se.
Grenivka422, 19.08.2025 ob 17:55
Darko sam veš, kdo sili v črne misli in kregarije – Satan. In kdo se veseli jaht, dober božji človek ne. Življenje je dar in ne suženjstvo. Je prehod v nekaj bolj čistega. Saj sam pišeš o tem. Bodi trden pri svojih božjih besedah. Napiši za spremembo lep blog, vsebino. Nekaj kar bo pobožalo srce, dušo, nekaj kar bo res lepo za misli in možgane. Potrudi se.
Grenivka: Življenje je res DAR toda, če ga spremeniš v sužnjestvo potem pomeni, da si neprecenljivo darilo, ki ni naprodaj v trgovinah spremenil v gnusobo. MAR SE MOTIM? Povejte mi da se motim, in če se motim kako se motim?
Mar verjamete, da vam je bilo življenje v dar zato, da boste sužnji ali bi prej veljalo to, da zato, da ne boste, ne bomo?
Če povem kako nas sužnjijo , če povem resnico, ki jo doživljamo pa se ob tem sprošča name le gnusoba človeška, ki sovražno pljuva po meni, sužnji živi mrtveci pa so ob tem tiho, kot mrtve riti potem kje točno mi povejte se jaz motim? Kajti, kot sem omenil namenili bodo mnogo besed o štorklji kar ni moteče, če ne bi bili tako mrtvo slepi zase in za druge, kot so to bitja njihove lastne vrste.
Spomnim se časov, lepih. Ko si mi napisal, naj te opomnim na grde besede. Da jih ne boš pisal. Saj ti lahko pišeš kar želiš, samo z grdimi besedami in žaljivkami škodite sebi in drugim. Glede politikov pa tudi škodijo sami sami, ne samo nam, presvetli Žurnal piše, da je finski poslanec naredil samomor. Ta “črni” je zmagal.
Darko155, 19.08.2025 ob 18:02
Grenivka: Življenje je res DAR toda, če ga spremeniš v sužnjestvo potem pomeni, da si neprecenljivo darilo, ki ni naprodaj v trgovinah spremenil v gnusobo. MAR SE MOTIM? Povejte mi da se motim, in če se motim kako se motim?
Mar verjamete, da vam je bilo življenje v dar zato, da boste sužnji ali bi prej veljalo to, da zato, da ne boste, ne bomo?
Če povem kako nas sužnjijo , če povem resnico, ki jo doživljamo pa se ob tem sprošča name le gnusoba človeška, ki sovražno pljuva po meni, sužnji živi mrtveci pa so ob tem tiho, kot mrtve riti potem kje točno mi povejte se jaz motim? Kajti, kot sem omenil namenili bodo mnogo besed o štorklji kar ni moteče, če ne bi bili tako mrtvo slepi zase in za druge, kot so to bitja njihove lastne vrste.
Darko, ne obremenjuj se z zabito fuknjeno čredo, ker zabito čredo tako ali tako čaka konec.
Darko155, 19.08.2025 ob 17:15
Mehanske plačljive kabine za samomor na ulicah, kot nekoč fotografske kabine in v obliki kemičnih wcjev.
Stranka vnese 350-400 eur v kabino, nakar se vsede ali stoji v kabini , po želji posname zadnje besede, vnese naslov prejemnika sporočila, ter sama pritisne začetek postopka destrukcije. Kabinska sistematizacija s pomočjo detektorjev, senzorjev strogo označi glavo stranke in , če stranka ne pritisne gumba za prekinitev ali ne izreče stop se postopek izvrši ter stranki glavo kabisnki izstrelek popolnoma razstreli. Po postopku se pod kabino odprejo tla kjer ostanki in truplo padejo v vrečo za odvoz ta pa v podzemni kontejner, ki ga odpelje pogrebni zavod, ki potem truplo in ostanke sežge in pripravi pogreb, če je bil ta predviden. Kabina se samodejno očisti in pripravi na naslednjo stranko.
Mislim da imamo prvega kandidata, tistega Hojvika, ki je skakal po strehi in na koncu ni upal skočiti?
Grenivka422, 19.08.2025 ob 18:25
Spomnim se časov, lepih. Ko si mi napisal, naj te opomnim na grde besede. Da jih ne boš pisal. Saj ti lahko pišeš kar želiš, samo z grdimi besedami in žaljivkami škodite sebi in drugim. Glede politikov pa tudi škodijo sami sami, ne samo nam, presvetli Žurnal piše, da je finski poslanec naredil samomor. Ta “črni” je zmagal.
Oh joj GRENIVKA. Ti pa le holivudske filme s srečnim koncem gledaš, kajne?
Forum je zaprt za komentiranje.