Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek meganina in herijeva hči

meganina in herijeva hči

Nismo še videli tega otroka. Prvega so kar naprej slikali, tega pa ne. Saj je že par mesecev kar je rodila.

ni videti fotk. niti ene.

Mogoce nocejo dat dokler nekdo ne ponudi “ornk peneze, ne”…

Zatvorla liza pipicu.

Baje sta se umaknila, ker hočeta mir. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Senza736, 23.09.2021 ob 22:34

Baje sta se umaknila, ker hočeta mir. ?

Mir? Pa saj onedva skos v medije hodita, prodajata zgodbe…

Preboleli, 23.09.2021 ob 22:37

Mir? Pa saj onedva skos v medije hodita, prodajata zgodbe…

O njiju se dosti piše, tudi fotografije so “redno” v obtoku. Tamali je bil svoje čase veliko slikan, sedaj manj.Tamale pa še niso pokazali?

Mogoče je pa preveč črna.

kaj je bilo heriju, 24.09.2021 ob 08:03

Mogoče je pa preveč črna.

Nima veze. Možno je ja, da je veliko bolj temna, kot fantek.

to nima veze, 24.09.2021 ob 08:28

Nima veze. Možno je ja, da je veliko bolj temna, kot fantek.

Ima vezo. Drugače se mix rased Megi ne bi zgovarjala pri odhodu iz dvora na ‘nekdo je namignil kako črn bo najin sin’. To karto vedno ven potegne, ko nima dovolj pozornosti.

Ima vezo, 24.09.2021 ob 08:42

Ima vezo. Drugače se mix rased Megi ne bi zgovarjala pri odhodu iz dvora na ‘nekdo je namignil kako črn bo najin sin’. To karto vedno ven potegne, ko nima dovolj pozornosti.

Ja, to ja. Je pa bila zelo ogorčena / tudi Oprah;) /, ko so na barvo kože namigovali. Torej, tudi če je temnejša, ni razloga, da je ne bi pokazali.

Po moje je tak kot Willijeva hči, tudi Herrijeva čista prababica – ampak po mamini strani.

To sem tudi jaz pomislila. Nenavadno je, da je fantek tako bel, saj je megan črnka mulatka.

Mi pa nikoli ne bo jasno, kako da si ni Herry izbral ene dobre punce, imel je na voljo kar je hotel. In našel je izbirek.

zakaj izbirek, 24.09.2021 ob 14:03

To sem tudi jaz pomislila. Nenavadno je, da je fantek tako bel, saj je megan črnka mulatka.

Mi pa nikoli ne bo jasno, kako da si ni Herry izbral ene dobre punce, imel je na voljo kar je hotel. In našel je izbirek.

Ni čudno. Megi je za mulatko izredno svetla, njen oče je belec, mati črnka. Včasih gen preskoči- zato je fantek svetel. Lahko je res, da je punčka čisto po babici. Možno. Ne vem pa, zakaj je ne bi pokazali. Saj se je vedelo, da ima cca 50% možnosti, da bo temna.

če bi bila črna, bi jo najbrž že razkazovali in “trpeli” zaradi rasizma. Po moje je pa preveč bela.

Slej ko prej bomo pa videli, kdo je imel prav.

mijav mijav, 24.09.2021 ob 14:23

če bi bila črna, bi jo najbrž že razkazovali in “trpeli” zaradi rasizma. Po moje je pa preveč bela.

Slej ko prej bomo pa videli, kdo je imel prav.

Ni nič posebnega, navadna bela punčka.

Jaz pa študiram kwa je to zaena mega Nina…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close