Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Medulin – hotel Belvedere

Medulin – hotel Belvedere

Je kdo med vami že bil v Medulinu, v hotelu Belvedere ??? Zanima me ali je plaža tudi za otroke in če je kaj igral ter na splošno, kako je tam? Ste bili zadovoljni???

hvala in lp

Zdravo!

Tudi mi gremo letos prvič v Medulin in prav v ta hotel. Od kolegov sem zvedela, da je plaža in dostop do morja prav za otroke. Vsako leto pa je pred vhodom v avtokamp ( cca 300 m ) igrišče za otroke ( tobogani, trampolini, avtomobilčki…)

Kdaj pa imate termin. Mi gremo 16 avgusta. Mogoče se bomo kaj videli.

lp, romana

Bila sem tam dve leti nazaj, hotel je kar ok, igrala so, pa tudi nek peskovnik, če se prav spomnim. Ob plaži je velika travnata površina, plaža pa prodnato-skalnata in betonirana. Meni se zdi kar primerno za otroke.

Ja mi smo že več kot 15. let vsako leto sigurno tudi v Medulinu! Ha poznam že vsak kamenček se mi zdi! Lansko leto sem bila pa prvič s svojo sončico in bilo je seveda super! Res imajo vse za otroke, plaža je enkratna za vse starosti le pred hotelom se mi zdi da je res še najbolje za otročičke, se pa najde tudi kaj zahtevnejše! Vsako leto organizirajo igre in se lahko vključi vsak le od starosti je odvisno! Za hotel vam težko kaj rečem le kar sem sama slišala (saj jaz ne bivam v hotelu) da če kaj nimaš moraš samo reč pa dobiš! Drugače pa definifivno Medulin za otroke in odrasle suprca! Imajo pa tudi “ringišpil” zvečer da je bolj pestro za pred spanjem! Mi gremo za kakšen vikend, potem pa prvi teden v juliju in seveda še kdaj kasneje!!! Če vas še kaj zanima vprašajte! Upam da se boste imeli dobr!

Hvala vam za odgovore. Termin imamo od 11.7. do 21.7. Upam, da bo dobro, saj gremo prvo leto v novi postavi (3 leta in 3 mesece stari punčki).

Lep dopust tudi vam, ko pa se vrnemo, bomo pa poročali, kako je bilo, velja?

Pozdravlljeni!

Sama iščem prostor za počitnice za mojo 4-člansko družino (dojenček in 4 leta stara deklica) pa sem že tudi pomislila na Belvedere hotel v Medulinu. Kako ste se imeli vi? Hvala za odgovor in lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close