Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Medtem ko levica okužuje na protestih Poklukar dela na covid oddelku

Medtem ko levica okužuje na protestih Poklukar dela na covid oddelku

Ja, tako daleč smo. **** mater vsem ***, ki nas okužujete!

Saj je zdravnik, zakaj pa ne? Naj bo vzor.

Saj te iz levice so tudi. Una, ki poziva na proteste. Sodelovka MF.

In ti verjames, da je Pokljukarju tako hudo in da je tako dober, da se mu je milo storilo in je sel pomagat?

Vse bo storil za samopromocijo.

Ce bi bil zdravnik s srcem, nikoli ne bi sel v politiko, ki je…. kaj ze?

Sicer pa – zdravniki na Jesenicah imajo svoje mnenje o njem.

Ne bluzi mi z levico, ker se mi naredi tema na očeh. To posploševanje, ko vsi vemo, da lahko virus širi vsak desen, lev zelen,…. Seveda leto in pol niso naredili nič,razen denar so zapravili za vse kar je nepotrebno, sedaj pa hvalisanje, da dela na Covid oddelku. Ljudje ne pozabljamo kdo je kriv za toliko mrtvih in tem bomo, ko pride čas izstavili račun, čeprav kao dela na Covid oddelku.

Seveda je samopromocija. Sicer pa mora mesečno oddelat določeno število ur, da mu dohtarski naziv ne miruje in lahko upraviči naziv. Nekaj takega je bilo rečeno.

Dej, prosim, ne provociraj, ne s protesti, še manj s Pokluko.

Poklukar pa dela ja, ene 25 kg ima preveč, ta še nikoli ni delal, pa dohtar je, po moje bi moral res h kakšemu zdravilcu, da mu da nasvet kako in kaj s prehrano. debeluh fašistični!

Protestniki so ena prav posebna anticepilska pasma.    Nic jim ni jasno, sploh ne vejo zakaj se gre. Primitivci brez mozganov in kavc-dohtarji.  To jim je postal sport, razgrajat, se dret, s piksno v roki in travco v zepu.

Odgovor na objavo uporabnika
noja13, 12.11.2021 ob 16:10

Saj je zdravnik, zakaj pa ne? Naj bo vzor.

TOčno to.

Ali si se ti javil za pomoč? Nisi. Zato zapri goflo.

Ornela, 12.11.2021 ob 17:01

Protestniki so ena prav posebna anticepilska pasma.    Nic jim ni jasno, sploh ne vejo zakaj se gre. Primitivci brez mozganov in kavc-dohtarji.  To jim je postal sport, razgrajat, se dret, s piksno v roki in travco v zepu.

Gre se zato, da se kam pride, čist tako mimogrede.

Hej711, 12.11.2021 ob 16:16

Ne bluzi mi z levico, ker se mi naredi tema na očeh. To posploševanje, ko vsi vemo, da lahko virus širi vsak desen, lev zelen,…. Seveda leto in pol niso naredili nič,razen denar so zapravili za vse kar je nepotrebno, sedaj pa hvalisanje, da dela na Covid oddelku. Ljudje ne pozabljamo kdo je kriv za toliko mrtvih in tem bomo, ko pride čas izstavili račun, čeprav kao dela na Covid oddelku.

Čakaj malo, kaj je zdaj politika kriva, da se raja glupa druži na protestih in si deli virus?

Ah…, 12.11.2021 ob 16:11

In ti verjames, da je Pokljukarju tako hudo in da je tako dober, da se mu je milo storilo in je sel pomagat?

Vse bo storil za samopromocijo.

Ce bi bil zdravnik s srcem, nikoli ne bi sel v politiko, ki je…. kaj ze?

Sicer pa – zdravniki na Jesenicah imajo svoje mnenje o njem.

Dobro blago se samo hvali. ?

Ali kdo ve, je res, da je Poklukar svojega očeta zdravil in pozdravil z ivermektinom? Če ga daje tudi drugim bolnikom, je samo dobro, da dela!

ribica sinicka, 12.11.2021 ob 15:43

Ja, tako daleč smo. **** mater vsem ***, ki nas okužujete!

Naj malo dela, da ne bo samo sestankoval. Če je tako neuspešen v svojem poklicu kot minister, se ljudem slabo piše.

Kaj te muči, avtorček?

Rumeni jopiči?

Ma, mi gre res na živce ta vlada. Moram, pa reči, da se mi Poklukar zdi v njej še edin normalen. In tudi za to njegovo potezo – kapo dol. Je prav, da pokaže resnost z zgledom, pa tudi, če zaradi samopromocije.

Ne hodim na proteste, ne okužujem nikogar, skrbim za svojo varnost in higieno in zaščito ko in kadr/če že sem v javnosti na manj kot 1,5m radalje.  Čakam na pomlad in spet toplo učinkovito sonce. Se bo dalo zdržati, niproblema – tudi če bo enako, kot

Sočustvujem s svojci tistih,ki jih imate na intenzivni. In tudi spoštujem požrtvovalno delo in poslanstvo vseh zdravstvenih delavcev, ki pridno  delajo in pregorevajo na prvih bojnih linijah,  za to so se odločili, to je njihov izbor poklica, njihovo delo in poslanstvo. In ki ne šetajo kože spolnih organov , ki ne goltajo banana globokega grla iz afnarije in dolgočasja v službi v beli halji in se ne afnajo v delovnem času pred računalniškim ekranom, ki megalomansko ne izkoriščaj bele halje za žuganje določenim necepljenim, ki so upravičeni, da se ne pocepijo.  Ker ne želijo tvegati zaenkrat še s temi cepivi

Nikogar ne obsojam, ne kažem nanj s prstom -enako, kot nihče nima pravice tega početi meni, ker ga niti ne ogrožam, me ni v njegovi bližini ali bližini drugih.

.https://necenzurirano.si/clanek/preiskovalne-zgodbe/kako-je-vlada-nagrajevala-strokovno-skupino-za-covid-19-dokumenti-915560

Včasih so rekli (po moje so bila to 80-eta), če je direktor moral sam poprijeti za fizično delo, da ni ravno sposoben, ker bi moral delo organizirati tako da laufa, ker je on tam za druge stvari, ki, medtem ko on lopata, stojijo. Ampak to so bili drugi časi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close