MEDROL
Medrol je učinkovito protivnetno zdravilo, ki pa ima tudi cel niz neželenih učinkov. Većina neželenih učinkov izzveni po pa mesecih. Medrol brez recepta – https://topeuro-shop.com/buy-medrol-active-si.html?wm=11492&tr=8027
Itak194, 02.01.2025 ob 10:44
Treba je poiskati vzrok za bolezen, ne pa zdraviti z zdravili, ki imajo stranske učinke, zaradi katerih boste rabili nova zdravila z dodatnimi stranskimi učinki, da biste lajšali prve. Kolega gre vsak mesec iz lekarne z vrečko polno zdravil. Farmacija si mane roke.
Glas razuma!!!!
Medrol je smrtno nevarno ‘zdravilo’.
Zdravniki izgubijo licenco, če ga v določenih situacijah ne predpišejo pacientom. Tako je tudi s kemoterapijo. Ko pa so delali študijo, se je skoraj 80 odstotkov evropskih zdravnikov opredelilo absolutno proti kemoterapiji, ki je svojim bližnjim nikoli ne bi predpisali kot ‘zdravljenje’ . Zagotovo bi študija o Medrolu pokazala iste rezultate.
In še enkrat: Medrol ničesar ne zdravi, temveč zgolj utiša boleče simptome obolenja, v isti sapi pa uničuje vse glavne sisteme človeškega organizma, pa ne počasi, ampak hitro, in pogosto vodi v prenaglo smrt.
Seveda se ljudje počutijo boljše po Medrolu, ampak škoda, ki jo dela Medrol organizmu se ne izraža takoj skozi nove bolečine, ampak se strupi nalagajo v organizmu, kar v končni fazi (po nekaj tednih) začne izražati kot deformacija mnogih sistemov, na koncu pa udari z mega bolećinami in to naposled pripomore k prezgodnji smrti.
Težave, ki jih opisuješ bodo absolutno izginile po treh tednih postenja. Ampak če zdravnikom še vedno verjamete, potem pač umirate v bolečinah in na hitro. Farmacija pa je zadnj8h 30 let, v zadnjih petih letih pa eksponentno naraščajoče najvodilnejša branža v svetu, kar se kaže v grozovitih zaslužkih, ki so večji od tistih s trdimi gorivi in telekomunikacijah!!!
Nehajte uživati strupe in ozdraveli boste.
Sama sem v zrelih ketih, cca 20 let nisem bila pri zdravniku, niti preventivno, pa sem zdrava kot dren. Pa me je že marsikaj bolelo. Ampak če imam zdravstven problem, kadarkoli in kakršnegakoli, potem se postim nekaj dni ali več in vse do sedaj se je takó pozdravilo, tudi domneven začetek raka (vsi simptomi so kazali na raka, po tednu dni posténja pa so za zmeraj izzveneli).
Zdravje se začne, pa tudi konča v črevesju. To so vedeli že stari Kitajci.
Učinki, ki jih sam vsakodnevno opažam so nespečnost, nočne more, strašanska lakota kateri se nikakor ne moreš upreti sploh po sladkem, večja utrujenost…. Vglavnem prava katastrofa vsak dan zaradi katere ne moreš nikakor normalno živeti to govorim izključno iz svojega življenja trenutno je pa res da sem še kar na visoki dozi
Forum je zaprt za komentiranje.