Mediteranea FANGO
Zivjo!
Mene pa zanima, če ta Fango od Mediterane lahko kupis tudi z gotovino ali sprejemajo samo kreditne kartice? Mene je malo zmedlo to, ker pise samo o placilu s kreditnimi karticami.
Pa se to, je ta izdelek boljsi kot pa kaksna druga anticelulitna krema, npr. od afrodite, loreala, vichya,…? Kaj se vam zdi?
Hvala za odgovore. Lep dan. soncika
Pozdravljeni,
Sama sem ga kupila preko interneta. Placilo: po povzetju. Z opravljenjno storitvijo sem zadovoljna,…upam, da bo fango res tudi deloval. Porocam po koncani terapiji 😉
Vse, ki skrbi nakup preko interneta,…torej BREZ SKRBI! Nakup lahko opravite na strani: http://www.mediteranea.com/shop/slo/index.html
lp
Katja
Jaz sem prejšnji teden naročila FANGO proti celulitu in Alghamagico za prsa,
moram povedati , da sem nad produkti naravnost presenečena, dobila sem jih v 18 urah, embalaža je superjorna, glede delovanja pa še nisem končala terapije ampak se že vidijo rezultati. edino malo več časa si moraš vzeti za nanos, se pa zato dobro počutim da sem nekaj naredila zase.
Lep Pozdrav
Zivjo Pia,
Ja sem sprobala in sem navdusena!
Koza je veliko bolj napeta in prozna,..celulit je manj opazen,..sigurno bom morala zadevo se ponoviti,…mogoce ze v juniju.
Kar se tice nanosa,..pa je tako,..da je bolje da vse to pocnes v kopalnici,..v tus kabini ali banji,..da lahko takoj speres. Jaz se potem na mocno povijem z folijo in se oblecem v kopalni plasc in grem pred TV za 40min. Potem se stusiram,…in pod tusem se še zmasiram z masažno rokavico. Ko pridem izpod tusa pa se se z kremo od Afrodite namazem,..tako da,..ce povem svoje mnenje sem presenecena in zadovoljna. Fango deluje 😉
Cao,
Katja
Forum je zaprt za komentiranje.