Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mediteranea FANGO

Mediteranea FANGO

Vsem ki se odločate za nakup Fanga, vam svetujem, da ga naročite preko internetne trgovine, ker je najcenejši, namreč v Drogeriemarktu v Ljubljani stane kar 2000 Sit več.

Slavi

In koliko je zraven poštnine??

nič

Zivjo!

Mene pa zanima, če ta Fango od Mediterane lahko kupis tudi z gotovino ali sprejemajo samo kreditne kartice? Mene je malo zmedlo to, ker pise samo o placilu s kreditnimi karticami.
Pa se to, je ta izdelek boljsi kot pa kaksna druga anticelulitna krema, npr. od afrodite, loreala, vichya,…? Kaj se vam zdi?

Hvala za odgovore. Lep dan. soncika

Lahko ga kupiš, tudi za gotovino, pri končnem plačilu pač izberi opcijo, “plačilo po povzetju”!

Glede kvalitete je super in deluje , le malo packarije narediš, vendar celulit pa lepo odstrani.

Lp

Tanja

Pozdravljeni,

Sama sem ga kupila preko interneta. Placilo: po povzetju. Z opravljenjno storitvijo sem zadovoljna,…upam, da bo fango res tudi deloval. Porocam po koncani terapiji 😉

Vse, ki skrbi nakup preko interneta,…torej BREZ SKRBI! Nakup lahko opravite na strani: http://www.mediteranea.com/shop/slo/index.html

lp
Katja

Jaz imam sicer kermo lipo faktor, ki jo kupiš v lekarni in je dobra. Me pa vseeno zanima ali je ta fango nova varianta ali stara, ker namrač naj bi bila dva en je prišel lanski september na tržišče in baje je boljši kot un, ki je bil že prej. Ali to katera ve in pozna??

Zivjo,

Tudi sama sem uporabljala star proizvod. Ta, ki je sedaj na trgu je nov in je mnogo boljsi kot tisti prej.

lp
Saša

Katja, kako si kaj zadovoljna s Fangom? Ali ze kaj deluje? Kako pa poteka ta postopek nanasanja itd…
Hvala.

Jaz sem prejšnji teden naročila FANGO proti celulitu in Alghamagico za prsa,
moram povedati , da sem nad produkti naravnost presenečena, dobila sem jih v 18 urah, embalaža je superjorna, glede delovanja pa še nisem končala terapije ampak se že vidijo rezultati. edino malo več časa si moraš vzeti za nanos, se pa zato dobro počutim da sem nekaj naredila zase.

Lep Pozdrav

Monika,
prebrala sem da traja terapija 4 dni in jo je potrebno ponavljati na 1 mesec. Za koliko casa je tebi zadostovala 1 tuba?

Ena tuba je bila za 3 nanose, v bistvu sem se z dvema tubama namazala kar sedemkrat in to v debeli plasti..

Lep Pozdrav

Zivjo Pia,

Ja sem sprobala in sem navdusena!
Koza je veliko bolj napeta in prozna,..celulit je manj opazen,..sigurno bom morala zadevo se ponoviti,…mogoce ze v juniju.

Kar se tice nanosa,..pa je tako,..da je bolje da vse to pocnes v kopalnici,..v tus kabini ali banji,..da lahko takoj speres. Jaz se potem na mocno povijem z folijo in se oblecem v kopalni plasc in grem pred TV za 40min. Potem se stusiram,…in pod tusem se še zmasiram z masažno rokavico. Ko pridem izpod tusa pa se se z kremo od Afrodite namazem,..tako da,..ce povem svoje mnenje sem presenecena in zadovoljna. Fango deluje 😉

Cao,
Katja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close