Mediteranea – Fango,…
Pozdravljeni,
Odlocam se za nakup fanga preko interneta v trgovini http://www.mediteranea.com. A je katera ze ta artikel kupila? V poplavi fangov in razno raznih kozmeticnih preparatov,..bi bila vesela, ce bi mi lahko katera od vas napisala izkusnje glede fanga. Kaj pomaga? Je OK ta Fango od Mediteraneje? Saj veste,..poletje se priblizuje in kopalke 😉
Hvala in lep dan,
Maja
Tudi jaz uporabljam ta fango ali pa grem kar v soline in ga naberem,sem pač doma na obali…
Apliciraš si ga vsaj 4-5 dni zapored se poviješ v folijo in pustiš do 45 min.Umiješ,najmanj 2X se moraš milit,ker smrdi!Potem pa se jaz še zmasiram z proticelulitno kremo.
Fango moraš ponavljat vsak mesec potem,po vsaj dva dni.
Čudežev ne dela,ampak kar lepo odvaja vodo iz tkiva.
Jaz ga uporabljam, že 2 leti in je zelo učinkovit ,napram ostalim izdelkom proti celulitu. Ni res da samo odvaja vodo temveč deluje dvokomponentno in kožo vidno napne. To da si ga greš nabrat v soline… tam lahko mogoče dobiš res samo blato ki smrdi in to prav gotovo nima nobene zveze z kozmetičnimi produkti na tržišču.
Uporabiš ga tako, da najprej navlažiž kožo z neko tekočino šele nato apliciraš Fango in se poviješ…sicer pa mislim da imaš navodila za uporabo na njihovi trgovini….
Lp
NINA
Verjamem, da delaš v zdravilišču in si podkovana glede tega. Vendar Fango iz zdravilišča Palace ali pa Strunjana nima enakih karakteristik koz Fango Kozmetike Mediteranea ali kateri koli drugi kozmetični fango.
Osnova je res enaka, vendar je ta oplemeniten z izbranimi algami zeliščnmi ekstrakti ter z isotonično rastopino kombinirano z Aqua Madre.
Izdelek vsebuje analize in certifikate medanrodnih inštitucij, kar jih zdraviliški fango za terapevtske oziroma blatne obloge niti pod razno nima, kar lahko preverite na vsaki gospodarski zbornici. Pri teh izdelkih je fango pač osnova, tako kot je goveja mast ( glicerin) ali pa placenta ( posteljica govedi ko se skoti teliček)
osnova skoraj vsake kreme. Pa zato še ne moremo trditi da je kupljen oziroma narejen kozmetičen izdelek enako goveji masti…..
Pri tako visokih normativih in kontrolah ter pridobivanju certifikatov se mi zdijo vaše trditve ponižujoče ter neosnovane.
Tudi zelo priznane parfume kot so Chanel, Nina Richi…..lahko dobiš na litre v Tuniziji ali pa Egiptu, saj od tam pridobivajo glavne substance omenjenih parfumov, vendar so to nedokončani izdelki, ki nimajo veliko skupnega z končnimi produkti.
Pa brez zamere,
Tina Zakrajšek
farmacevt
Forum je zaprt za komentiranje.