Mediteranea FANGO..tretjič: rezultati uporabe
No tako..obljuba dela dolg in tako poročam rezultate uporabe tega izdelka.
Naj že na začetku povem, da me je Fango razočaral na celi črti! Razlike ni niti za 0,000 cm, tako da obžalujem, da sem sploh zapravila tistih 4.300 sit. Poleg tega, da celotna zadeva zahteva preveliko mero packanja, naj mi prosim ena pove, kako za hudiča lahko natanko na 0,3 cm namažež to packarijo nase…saj je skoraj tekoča, kjub temu, da sem jo pretresla. Pa še to…celotne zadeve je 100% premalo. Uporabljala sem jo na nogah..od kolen navzgor in na zadnjici. Če bi jo nanesla 0,3 cm, bi mi jo zmanjkalo že drugi dan! Tako, to je nekako vse kar sem hotla povedat. Nočem soliti pameti, kaj naj kdo kupi ali ne, samo povem, da meni ni pomagalo čisto nič!
Tako, sedaj grem pa pogledat, kje imajo najugodnejše karte za fitnes (dovolj imam obljub o takšnih in drugačnih kremah proti celulitu, bla, bla, bla). Sej pravjo, da je za lepoto treba potrpet :))
Lepo se mejte!
Ja Mojca, nevem, meni je pomagal, pa si se držala navodil uporabe…glede nato, da si rekla, da ga je bistveno premalo, mi ni čisto jasno, ker meni je še ostal, saj ga je vendar skoraj 800 g…kao si pa bila zadovoljna z drugimi Fango oblogami, ker se mi zdi, da je Mediteranea Fango še najboljši in tudi najveć ga dobiš.
Nevem, jaz sem občutila opazno razliko, glede packanja, pa sem se mazala kar v tuš kadi, nato tesno povila z foljo in čez brisačo potem sem pa gledala televizijo pol ure in nato se šla tuširat in ti povem fenomenalno.
No mogoče pa vsem ne pomaga enako..
Pozdrav
Uporabljam ga 4 dni (tretji zaporedni dan sem zgrešila), danes pa ga bom četrtič.
Obsega ravno nisem izgubila, se mi pa zdi, da je celulit na prosto oko manj viden in koža bolj napeta.
Sicer pa čudežev nisem pričakovala, ker imam kar veliko celulita in je normalno, da ga v 4 dneh z Fangotam ne morem izgubiti v celoti.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.