Mediteranea FANGO..drugič
Ja, super je, kožo zelo lepo napne, obseg se mi je pa zmanjšal za cca. 2 cm in tako mi je držalo približno en mesec, potem sem ponovila in sedaj imam pa že lep ćas mir in sem z rezultatom zelo zadovoljna. Glede količine nevem kaj naj ti rečem
vendar ga je kar precej saj so dve veliki tubi pa še sprej. V bistvu sem se z enim kompletom namazala kar sedemkrat.
Lp
Tanja
Pozdravljeni, ravno zato sem prišla gor na forum, da bi nekaj napisala o fangu.
Prejšnji teden sem ga dobila. Dva večera sem ga uporabila, potem pa ne več, ker me tako znerviralo tole pacanje oz. dol vse tako težko spravim. Tanja kako gre to tebi ? No, potem pa včeraj spet probala( zdaj sem porabila eno tubo- za vse tri nanose). Meni se nič ne pozna in sem včeraj zvečer sklenila, da ne bom več…ampak bom že morala porabit še drugo tubo. Ne vem mogoče ga imam že reveč. Meni se po stegnih že kar tako s prostim očesom vidi…. Mogoče delam kaj narobe…..Sem razočarana, ker sem tako dolgo spremljala na forumu razna menja o vseh preparatih proti celulitu in se potem odločila za fango, ker so ga vse hvalile.
Rada bi samo še jaz podala svoje mnenje :
Ko vas tako poslušam, v bistvu se ni niti ena izmed vas mazala oziroma uporabljala Fanga do konca terapije se pravi 5 dni. Efekt je v temu da se kontinuirano mažeš 5 dni, tako kot piše. Efekt je fenomenalen, koža je bistveno bolj napeta in velika količina celulita je odvedenega. Naj še poudarim, da se je treba preden se namažeš posprejati z Agua Madre in nato poviti z foljo za živila in to zelo natesno in bo definitivno delovalo.
Pozdrav
ja se popolnoma strinjam z Antonijo…res pa je da je malo packarije,vendar terapija deluje. Če pa ne želite z nijm packati doma, se lahko odpravite v večino Beauty centrov po Sloveniji, kjer uporabljajo Fango Mediteranea, vendar stane en nanos oziroma Aplikacija 6.800 Sit, doma pa za 4.300 sit opravite celo terapijo – 5 nanosov.
Ja tako je to
P
ČAO.STE ME KAR NAVDUŠILE NAD TEM FANGOM, PA SI MISLIM,JOJ, KO BI TAKO DELOVAL KOT PRAVITA ZDAJ TI DVE PUNCI.KER ČE RES, POTEM JE TO ČUDEŽ! KAJTI TUDI MENI SE VIDI NA PROSTO OKO IN ME TO ZELO MOTI, PA NE VEM KAKO BI GA ODPRAVILA.PA GA BOM VERJETNO POSKUSILA IN SE BOM POTEM JAVILA IN POVEDALA ALI JE V PETIH!!! DNEH RES KAJ ODPRAVIL TO NADLOGO.PA LEPO POZDRAVLJENE.
Tale Fango je en navaden nateg..po domače povedano, kajti jaz in še tri kolegice smo ga kupile in se točno držale navodil in pri nobeni ni bilo nobene spremembe, tako da smo bile prav razočarane..no saj kdo pa ne bi bil…Tako da punce ne kupujte tega izdelka saj ne deluje in je samo metanje denarja skozi okno…Tale Tanja, ki ga hvala pa je sama verjetno zaposlena pri tej firmi, ki se ukvarjajo z prodajo teh izdelkov..In nismo edine, ki imamo iste izkušnje, kajti med njimi sta tudi moji sodelovki, ki sta istega mnenja..Tako da punce ne kupujte Fangota,,,…hvala
Ja Suzy res imaš čudne izkušnje z Fangom, predvsem pa mi je čudna tvoja razlaga da je zanič in da ne deluje, potem pa so ga še tvoje kolegice kupile, pa še njim ni deloval…Jaz ga sicer ne uporabljam doma, ker si celulitne terapije lahko privoščim v Wellness Beauty Centrih, in ti lahko povem, da Fango Mediteranea uporabljajo v profesionalne namene veliko Beauty centrov. Nazadnje sem bila na terapiji z Fangom v Beauty Centru Term Hotela Palace in terapija je fenomenalna.in popolnoma enaka kot če bi jo delala doma, s tem da v Beauty centru lahko grem potem še v wirpool in savno in se tako še relaksiram.
Glede na tvoje trditve potem vsi lažemo in nategujemo ljudi , me ki ga uporabljamo
kakor tudi inštitucije kot so Terme in Beauty Centri z dolgoletnimi tradicijami.
Pa brez zamere,
Polona
Najprej vsem hvala za odgovore. Odločila sem se, da ga naročim. Vam povem, ko bom končala s terapijo, če bo kej pomagal..pa kolk bo pomagal. Ker mam nekaj dvomov o tem, ali deluje ali ne, še predvsem zaradi tega, ker imam celulita kar dosti (posledica jemanja KC). Tko da se oglasim, ko bom mela kej za povedat o delivanju tega “čudeža”. Do takrat pa lepo se mejte!
Tudi jaz imam ogromno celulita,navkljub normalni teži(57 kg pri 165 cm),veliko se ukvarjam s športom in moram redno skrbeti ,da se stanje glede celulita ne slabša.
Edina stvar,ki pa ne dela ravno čudežev,je fango in redno masiranje z gelom od Afrodite.Fango mi ne odpravi celulita popolnoma,nikoli!Ampak naredi obseg vidno manjši,napne kožo in očisti nekaj tekočine iz tkiva.
Ravno zato se nikoli ne bom odrekla terapijam s fangom!!
Je pa res,da smo ljudje različni,če enim nekaj pomaga ni nujno,da bo tudi drugemu!
Uporabljati sem ga začela včeraj. Res je nekaj packanja, a se mi ne zdi tako zelo hudo (4 dni že potrpim). Po uporabi sem imela celo več obsega čez steno kot prej (kot izgleda me je najprej “napihnilo”), danes pa (še sama ne verjamem kako to, ker mi drugače marsikaj ne pomaga prav dosti) vidim, da je na prosto oko celulit manj viden.
Tako da opravim cel tretma, bomo videli kaj bo na koncu.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.