Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Medijske novice in medijski “ksihti”

Medijske novice in medijski “ksihti”

Ah ja…lajam pa rad, znam pa dati tudi tačko, se povaljati in prositi za piškotek…:))
Sicer pa darling, spet si zašla iz teme! Govorimo o medijskih facah…meni se dopade tudi Maja Čretnik Sodja iz večernih 24ur, zdi se mi tako stroga, zlahka si jo predstavljam v usnjenem korzetku, mrežastih nogavicah, škornjih z visoko peto in bičem….Zame bi bila pravi izziv, da jo iz popadljive levinje zdresiram v scrkljano mucko, ki prede pod mojimi božajočimi dlanmi…:))

Zakaj navijam? Ker je že čas, da si dobiš spodobnega moškega :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ah ja…lajam pa rad, znam pa dati tudi tačko, se povaljati in prositi za piškotek…:))
Sicer pa darling, spet si zašla iz teme! Govorimo o medijskih facah…meni se dopade tudi Maja Čretnik Sodja iz večernih 24ur, zdi se mi tako stroga, zlahka si jo predstavljam v usnjenem korzetku, mrežastih nogavicah, škornjih z visoko peto in bičem….Zame bi bila pravi izziv, da jo iz popadljive levinje zdresiram v scrkljano mucko, ki prede pod mojimi božajočimi dlanmi…:))[/quote]

Poet – tvoj slog pisanja spominja na Braneta Kastelica 😉

Sicer pa darling, spet si zašla iz teme! Govorimo o medijskih facah…meni se dopade tudi Maja Čretnik Sodja iz večernih 24ur, zdi se mi tako stroga, zlahka si jo predstavljam v usnjenem korzetku, mrežastih nogavicah, škornjih z visoko peto in bičem….Zame bi bila pravi izziv, da jo iz popadljive levinje zdresiram v scrkljano mucko, ki prede pod mojimi božajočimi dlanmi…:))[/quote]

Kaj pa Lili Žagar? Ona je tudi temnolaska.

Seba111, hvala, ker skrbiš zame. Povabljen boš na poroko. :)))

Calypso, to sem Poetu tudi jaz napisala.

Calypso, to sem Poetu tudi jaz napisala.[/quote]Kaj pa ostali? Mi bi tudi šli! 🙂
Pa imela bi cel kup družic, ki bi se potem cufale za šopek….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Calypso, to sem Poetu tudi jaz napisala.[/quote]Kaj pa ostali? Mi bi tudi šli! 🙂
Pa imela bi cel kup družic, ki bi se potem cufale za šopek….. :))))[/quote]

Vse je odvisno od šparovnosti ženina. :))

Kaj pa ostali? Mi bi tudi šli! 🙂
Pa imela bi cel kup družic, ki bi se potem cufale za šopek….. :))))[/quote]

Vse je odvisno od šparovnosti ženina. :))[/quote]

Antilopa katero pa naj jaz vzamem? :)))

Težka bo. Bikini je že oddana. Za Calypso ne vem, kakšen status ima, samo to dekle ima izjemno sposobnost pisanja. Mora biti kar cool ženska.

Iz katerega časa si se pa ti prežarčil? Cufanja za šopek že dolgoooooo, dolgoooo več ni 😉

aha … mraz pritiska pa se bejbe že obračajo za tipi, da bi se grele ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Res bi rada videla film, kako se katera za tabo obrača 😛

Calypso, to sem Poetu tudi jaz napisala.[/quote]

Lili ni slaba..kadar je tiho….Seba111 je itak izbran za pričo na poroki, bi se že spodobilo, da bi bil prisoten:))
Brane Kastelic? Hvala za kompliment, ampak mu ne sežem do kolen…imava pa marsikaj skupnega, on je letos izdal knjigo…..moja pa se še piše….romantično-erotično narodnozabavna drama….

Res bi rada videla film, kako se katera za tabo obrača :P[/quote]
ne skrbi … si ena redkih, ki nebi trznila na moj pristop ☺ … imam srečo v življenju, kar se bejb tiče

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Iz katerega časa si se pa ti prežarčil? Cufanja za šopek že dolgoooooo, dolgoooo več ni ;)[/quote]Pppsssssssst! Vse boš pokvarila!
Ne kradi nevesti navdušenja, bomo že potem našli kake punčke iz peskovnika, ki jim bo cvetje všeč… 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Morava najti še eno primerno pričo ženskega spola, da bo zaplesala s sebo111. :))

Calypso, kaj da ni borbe za šopek? Mene je zadnjič ena potencialna nevesta skoraj poslala v drugo dimenzijo, tako se je grebla. :))

Kaj pa tiste, ki se vsakodnevno oglašajo podpisane z raznimi multinicki z odpiranjem enih in istih večnih tem? Ni dvoma, da ne bi bila katera pripravljena biti priča 😉

¸
No eno bom že dobil. No pa imamo ohcet. Čestitam : )))) jupiiii

ojej … sam sebi se čudim, kaj lahko nastane zaradi mojih bravuric ☺☺☺♥♥

Že nekaj časa nisem bila na nobeni poroki pa še tam kjer sem bila, nisem sodelovala “v lovu”.

Antilopa, si ujela ali ne? Da vemo, pri čem smo 😉

Calypso, daj nehaj se zafrkavat. Poeta že zvija v želodcu. :)))))

Ohcet, poroka???? Zdi se mi, da sem doma pozabil prižgan plin na indukcijski kuhalni plošči…..se vrnem…čez kakšno leto ali dve:)))
Let us dance just a little bit more…
http://www.youtube.com/watch?v=Zg6MjQuOy38

Joj, pustil me je pred oltarjem. ;)))

A – a, ne zaradi mene :)))))))))))))))

A nosečo? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close