Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice medeni tedni kje?

medeni tedni kje?

Pozdravljeni!!
Ker ste se malo nizje tako razpisali o vasi porocni noci,me zanima predvsem kam ste odpotovali na medene tedne.Hm midva se imava namen porociti drugo leto in informativno ze zbiram imena krajev.Lp

Kamorkoli, pa četudi za dve uri, samo eventuelni naraščaj pustite doma ;-)). Midva sva ga vzela s sabo in se vrnila domov crknjena do amena. Seksala sva v 10 dneh natanko trikrat, pa še to samo zato, ker se to na poročnem potovanju spodobi. Ravno takrat se je namreč postavil na noge in je bila žurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa………..od 5h zjutraj pa do 22-23h zvečer, ves dan, vsak dan, cel dan…

Bila sva pa v Avstriji, v toplicah.

Midva sva 14 dni uživala na Maldivih, otrok pa še ni bilo. Rekla sva da bova ponovila za 10 obletnico. Jupiii še tri leta in zopet Maldivi, raj na Zemlji.

midva sva šla na potepanje po Nizozemski. Obiskala sva živalski vrt v Arnhemu, delfinarij v Hardevijku, Amsterdam, Haag… Meni je bilo všeč, ker ne maram poležavanja, edino kar je bilo slabo, je bilo vreme. Večino časa je deževalo, no se je bilo pa tolko bolj luštno stiskati.
Aja pa še to ni bilo v redu, da sva šla v ponedeljek, takoj po poroki, ko sva bila še utrujena od žurk, potem pa še veliko časa v avtomobilu. Zdaj bi si vzela po poroki teden dni doma, potem pa pot.
Uživaj pa kamorkoli bosta šla in za kolikor časa bosta šla.
Janka

10 dni v Dubrovniku, sobarica obupala nad nama, ker sva šele po 15. uri šla iz sobe 🙂
T.

Sicilija – maj, priporočam vožjo z kočijo po Palermu.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

zabušavanje v Poreču..to poletje..bilo je super..mali izležavanja pred bazenom, malo šetanja po mestu..pa še kaj bolj zanimivega bi se našlo :))

Midva sva šla za tri tedne v Ameriko. Najprej za en teden na križarjenje po Karibih z velikansko luksuzno ladjo, ki prejme na krov 3000 ljudi. Bomba!
Potem teden dni v Miami-ju, potem pa še teden dni proti severu. Najela sva si avto, se peljala na Key west, pa v Orlando, pa v Deytona beach, potem pa še v South Carolino obiskat znance.
Bilo je nepozabno, otoka takrat še nisva imela, saj si take poti z majhnim fantičem ne predstavljam. Tudi midva sva rekla da bova stvar ponovila za 1o obletnico in da bova takrat otroke vzla s seboj in jih razkazala Disneyworld…
Zelo priporočam!!!!!!!!

Pariz – zelo romantično (brez otrok).

Hojla,

midva sva bila v Turčiji (Antalya) in sva full uživala 🙂 Ljudje so izjemno prijazni, morje je toplo, vreme super (sredina avgusta), vse je zelo poceni.

Priporočam hotel s ponudbo All Inclusive, kjer vaju bodo razvajali – naju so in tako ti ostane čas, ko se posvečaš drug drugemu!

Če vse skupaj strnem: super je bilo! Za ponoviti! 🙂

Ciao,
Tadeja

Predporočno- rio de Janeiro
Poročno – Pariz

Oboje brez otrok (še nisva imela sina), oboje sanjsko, Rio še malo bolj od PAriza….in tudi midva se bova še vrnila!

MIdva sva pa odšla celo dvakrat, enkrat sva si sam plačala za Bali – Indonezija, drugič pa dobila za darilo Malta. Enkrat z otrokom, enkrat sama, tako, da je bilo obakrat super. Kdaj bo ponovitev pa še nič ne vem.

Očitno sem ena redkih, ki ni imela pravega medenega tedna… Poročila sem se noseča, z rizično nosečnostjo, zato tujina ni prišla v poštev… “Vedrila” sva na naši obali – en teden (pa še to šele tri tedne po poroki)…

Je pa mož obljubil, da ko bo sine star pet let (za peto obletnico torej), da greva sama nekam DALEČ… Pa ne vem, če bova šla res sama… Sina pač ne bi pustila teden ali deset dni samega, oz. brez naju… Bi bilo obema preveč hudo – meni in možu…

Če še nimata otrok izkoristi – po mojem mora biti lepo potem spominjati se…

nika

aja, moram se popraviti – midva sva na medence šla 9 mesecev po poroki, prej ni bilo financ
t.

Z avtom skozi severno Evropo (na hitro) in Anglijo na Irsko, tam malo več kot 14 dni, vandrala od enega do drugega B&B-ja in si ogledovala vse, kar je bilo videti, porabila ene 15 filmov, nazaj skozi Amsterdam in Koeln, skupaj 20 dni. Nekaj res za naju. Samo na Irskem so nekatere postelje v bubijih preveč škripale 🙂

---------------------------------------- Prevajanje ni poklic, to je stanje duha. http://17slon.moj-album.com http://slovoni.blogspot.com

nikanze nisi edina…isti razlogi kot pri meni…tako da sva že dve:))

Midva sva šla teden dni po poroki v Dubrovnik. Bilo je luštno. Zdaj je minilo od tega 6 let in ravno te dni je 6 let odkar sem prvič zanosila…
Kako gre čas hitro naprej.

Tudi midva še nisva šla na prave “medence” kot jim reče Tinkara.Plitek študentski žep tega ni dopuščal, pa še noseča sva bila, ravno po nakupu stanovanja (sva tudi sama vložila vse prihranke vanj,čeprav so nam večinoma pomagali starši), jih imava pa v planu.Enkrat; če bojo brez sinka (in njegovih naslednikov) bojo kasneje, če pa z njim pa prej 🙂

Midva sva potovala 11. septembra 2001 na Jamajko. Nepozabnooooo.
Ker Američani niso mogli čez, ni bilo gužve. Mi smo noro uživali v razvajanju osebja. Ljudje so zelo prijazni. Prepotovala sva severni del otoka. Juži pa upam, da še pride na vrsto.

Noro divje oz. suuuupppeerr!
Aja, pa brez otrok sva bila.

Lep dan.

s camperjem po vzhodni in osrednji Avstraliji… noro. domov sva prišla s slepo potnico, ki je danes že stara tri mesece…

nataša

buuuuuuuuuuuuuuuuuu, šmrc, šmrc, midva pa še nisva bila……. pa sva že 4 leta poročena.

Na soboto sva se poročila, v ponedeljek pa šviiiig v službo. 🙁

Sva bila pa zato dve leti prej 20 dni v Avstraliji in se takrat odločila, da se bova poročila – še danes govoriva, da je to bilo najino pravo poročno potovanje.

Midva sva imela dvojno poroko še z enim parom in smo šli tudi na poročno potovanje skupaj, tako da je bila družba imenitna . Šli smo pa na Barbados. Nepozabno! Še ne preveč okupirano od raznih turistov (npr. Nemci), sicer veliko Angležev, ampak je normalno, ker je to bivša angleška kolonija. Domačini izjemno prijazni in nevsiljivi. Življenje teče počasi in vse je easy!!! Narava prelepa, super za surferje, kajtarje in golfiste.

Midva pa imava medene tedne veno in kamorkoli odpotujeva.
Zadnji so bili še posebej sladki, ker sva tik pred odhodom na letališče naredila CB test, ki je bil pozitiven.

Pozdravček vsem (bodočim) mamicam in očkom

Miškolinka

Vidim, da je Pariz kar nekajkrat padel – no, tudi pri naju.

Tudi jaz se pofočkam za Dubrovnik, a še zdaleč ni bilo tako romantično, kot si nekateri predstavljate medeni mesec – pri nama teden. Kljub temu pa v zakonu (po 8 letih) še nič ne škriplje ….. razen postelje, seveda, ko ta mali zaspijo….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close