Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Med otrokoma

Med otrokoma

Mati dela razlike med otrokoma. En otrok priden, doma dela. Drugi lump, ni končal šolanja, se potepa. Prvi otrok pobira skoraj hrano po smeteh, drugemu daje mati 100 evrov na dan. Prvi otrok pove mamci da dela razlike in da bi mu lahko dala ali hrano. Mati mu zakriči ‘ mene ne boš kontroliral in ukazoval koga bom imela rada’. Zakaj prvi ne sme povedat kaj čuti in resnico in zakaj matere delajo take razlike med otrokoma?

Ne vem. Mogoce je v stilu “ti se bos že znašel, tistemu revcku pa je treba pomagat”.

Imam dva majhna otroka, druga ima zdravstvene tezave in do te sem bolj zascitniska. Upam, dà ko se to odpravi, da bom do obeh enaka.

Razlike cutita oba in bo kasnje samo se vecja zamera med njima in odtujitev posledicno bosta krivla starse za to in bosta v vecni borbi med sabo in z starsi zal…ce koga potegne naj si prebere zdrav otrok ljubezen starsev ,najina ljubezen,ohraniva najino ljubezen,stupeni starsi ,druzine in kako v njih preziveti ,upor telesa,prebujena druzina,ozavescena druzina…

Motena osebnost in mamin ljubljencek.

To je isto kot bi pisalo:

Prvi otrok: brezposelna, doma opravlja od kuharije, do ciscenja. 400 eur socialne, mora placevat za hrano 200eur. Ne dobi niti centa za hrano ali oblacila.

Drugi otrok: redno zaposlen 1500/mesec, doma nic ne dela, ne prispeva od place. Mama mu da 100 na dan.

Velika razlika. Vodi v pekel in sovrastvo.

Glej spremeniš lahko damo samega sebe. Pri meni je bilo podobno. Tu se ne da nič. Pridni otrok mora čim prej stran. Odseli naj se. Naj ne dela doma, vendar naj si najde kakršno koli delo. Kelnarjenje.

Odgovor na objavo uporabnika
Dela razlike, 10.11.2021 ob 19:50

Mati dela razlike med otrokoma. En otrok priden, doma dela. Drugi lump, ni končal šolanja, se potepa. Prvi otrok pobira skoraj hrano po smeteh, drugemu daje mati 100 evrov na dan. Prvi otrok pove mamci da dela razlike in da bi mu lahko dala ali hrano. Mati mu zakriči ‘ mene ne boš kontroliral in ukazoval koga bom imela rada’. Zakaj prvi ne sme povedat kaj čuti in resnico in zakaj matere delajo take razlike med otrokoma?

Prvi otrok mami ni podoben, ni kompatibilen z njo.Ker je drugačnega mišljenja kot mama , drugačne narave in z mamo ne prideta skupaj.Očitno je gene podedoval po očetu, komu od starih staršev, stricu…Včasih zgleda tako, kot da je kdo padel v kakšno družino, v kateri se ne najde…

Drugi se ji lahko – po domače rečeno – userje na glavo, pa bo vseeno vedno njen ljubček, revček in ga bo vedno podpirala.

Mati ima itak zmešane pojme, nesposobna je biti mati.In tako je vzgojila sfušano detece.Sebi podobno.

In se imata rada.

Razlike so zato, ker je vsak otrok drugačen.Ona ima rada samo drugega.

Ker nima pojma o vzgoji in dela to, kar je navajena in kar zmore in kar zna.To je pa zelo zelo malo.

In nikoli ne bo drugače.

Od take matere, ki je nesposobna biti prava mama, je treba čimprej stran.Ker s svojim obnašanjem slabo vpliva na drugega otroka in je strupena do prvega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close