Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Med mano in taščo je postalo prevroče in se je zgodilo

Med mano in taščo je postalo prevroče in se je zgodilo

Včeraj se je zgodilo. Živimo v taščini hiši, sicer z ženo imava svoje stanovanje. Včeraj sem nekaj rabil taščo in sem jo šel iskat v njeno stanovanje. Trkam po vratih, noben nikjer se ne oglasi.

Ok, trkam še po WC vratih, tudi nič, počasi odprem in potem šok. Tašča se je nežno namakala v kadi, njene bujne prsi pa so se prelestno bohotile na gladini. Sploh ji ni bilo nerodno.

Rekla mi je; “kaj ti je nerodno, vstopi in povej”. Nakar dobim izjemno otrdlino v spodnjem delu. Nisem se mogel zadržat.

3 ure sva se žgala v vseh možnih pozicijah 😉

A sva bila preveč poredna?

Si to res doživel ali se vse skupaj dogodilo v deželi sanj?

Nikoli ne veš, kako tašče burijo domišljijo v takšni in drugačni smeri. Nekaterim gredo na kurac v prenesenem pomenu, medtem ko drugim dobesedno, priplazijo se v njihove najslajše sanje, zjutraj pa je na rjuhi madež… Ja, tudi taki obstajajo. Sicer, če na stvar pogledamo z drugega zornega kota, gre lahko za občevanje popolnoma eksperimentalne narave. Imamo dve generaciji žensk in tako ugotavljamo, katera nas bolje zadovolji. Sam verjamem, da najpogumnejši eksperimentirajo celo s tremi. Zamislimo si, da imamo recimo na faksu sošolko, ki ima “hudo”, po možnosti še ločeno, seksa željno mamo. Najprej kresnemo mlajšo in nato poservisiramo še starejšo oziroma pustimo, da izkušena dama opravi svoje. Z mlajšo se nato razidemo, ona pa si poišče novega partnerja s katerim dobita hčerko. Ko najmlajša pride v prava leta (obdobje študija) uporabimo svoj šarm in jo očaramo. Stopi se v našem objemu, s tem pa se odpre prosta pot do… saj veste česa. EKSPERIMENTALNA FAZA KONČANA! Skrbno preverimo rezultate raziskave, preučimo tabele in grafe, ustvarimo točkovnik in ugotovimo ali gre spolnost z novo generacijo gor ali pa morda dol.

Kaj mislite katera bi bila najboljša?

Odgovor na objavo uporabnika
tašča slovenska marija, 27.08.2021 ob 17:33

Včeraj se je zgodilo. Živimo v taščini hiši, sicer z ženo imava svoje stanovanje. Včeraj sem nekaj rabil taščo in sem jo šel iskat v njeno stanovanje. Trkam po vratih, noben nikjer se ne oglasi.

Ok, trkam še po WC vratih, tudi nič, počasi odprem in potem šok. Tašča se je nežno namakala v kadi, njene bujne prsi pa so se prelestno bohotile na gladini. Sploh ji ni bilo nerodno.

Rekla mi je; “kaj ti je nerodno, vstopi in povej”. Nakar dobim izjemno otrdlino v spodnjem delu. Nisem se mogel zadržat.

3 ure sva se žgala v vseh možnih pozicijah 😉

A sva bila preveč poredna?

Kr neki.

A da te je tast žgal v rit pa neboš povedal?

Pa povej še kolk je ta tvoja tašča stara in kolk si ti??

tud jaz o tem sanjam 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close