Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Me vzame kdo s sabo na Pag?

Me vzame kdo s sabo na Pag?

27 letnica, brez družbe, pa bi rada šla na morje, a si sama ravno ne upam iti.

oj
Lahko pustiš e-mail, pa če bom kaj hodil tam, te lahko obvestim. LP

lahko greš z nama, v camp straško . greva 14.7.

Pero76, moj mail: patienca1@gmail.com.

Lulu77, kdo je to vidva? In kdo sta? Zdaj, ko poznata moj mail, mi lahko pišeta tud tja, če vama mogoče ravn ni do tega tuki pred vsemi…

Lp

Kdaj bi pa ti šla na Pag?
Vikend ali med tednom, pa za koliko časa?
Lahko me kontaktiraš na menthol@email.si.
Mam tud svoj prevoz.Ni blema.
Kamping je v redu?
No najlažje če mi napišeš ma mailčk svoje želje in videnja.

Lp

Oj.
jst nameravam 11.8 na Pag,družba bi mi dobro dela, ej če te zanima se oglasi na mazi_zi@email.si
Lep dan!

Je šel kdaj že kdo sam na morje?
Kam ste se odpravili? Sploh lahko dobiš apartma za eno osebo recimo?

Apartmaja za eno osebo se nesplača mislim da je potem bolše hotel ali pa najet kakšno sobo.Sam na morje mislim da je to kar kriza.?Res je pa da je to odvisno od vsakega posameznika.

Iza odkod pa si? Zakaj ravno Pag? Tam bo kdo poznan ali ti je preprosto všeč?

Oj!

Sem iz Škofje Loke.
Izmed vseh destinacij, kjer sem bila do sedaj (btw jih ni bilo ravno veliko ;-)), mi je bil Pag do sedaj še najbolj všeč. Ni nujno ravno Pag. Pač všeč so mi ble plaže itd.

Lp, Isa

Živjo, je Pag edina opcija?

Jaz sem stara 36, tudi sama, pa bi tudi nekam rada šla (najraje v Grčijo) in iščem nekoga za družbo. Če še iščeš sopotnika, se lahko javiš.

LP,

Melissa

Ojla Melissa!
Ni nujno ravno Pag, pač morje, počitnice in mal uživanja in zabave. To je to.
In za koliko časa bi ti šla?

Lp, Isa

Ojla,

za teden ali še raje za dva 🙂 , pa ti? Od kdaj do kdaj pa bi ti šla? (Jaz sem pač vezana na dopust v službi).

Lp, Melissa

Jaz si pač vzamem dopust, ko bom vedela, kdaj pač grem na kakšno morje ipd.
Meni je tud bolje za dva tedna kot enga. Če pa še kaj več, pa tud nimam nič proti 😉
Ti bi šla tako počitniško, kaj kopanja in to ali kakšni so tvoji interesi glede Grčije? Jaz sem v Grčiji že bila in smo si vse muzeje in zgradbe itd. že ogledali, tako da bi mene bolj zanimal čisto takšen počitniški turizem in relaks.

Lp, Isa

Isa – si pa bila zeloooo dolgo v Grčiji, če si si ogledala že vse muzeje in posebej zgradbe. Zanimivo. Nam jih je ostalo še zelooooo veliko, prav veselim se že teh ogledov.
Potem je res bolje, da greš šteti kamne na Pag. Pa lep dopust.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close