me nekaj zanima!
Čao punce!
Eno vprašanje. Koliko parov poznate, ki so bli skupaj nekaj časa, rečmo 1 leto, šli narazen, pa potem spet prišli skupaj?
Aja, zanima me zakaj so potem spet začeli vezo, je bla veza drugič boljša, v kakšnih odnosih sta bla vmes, ko nista bila par in sta imela druge partnerje,… pa te stvari.
Hvala 🙂
Jaz poznam enega…
Skupaj sta bila štiri leta. Potem jo je on pustil… Imel vmes druge ženske… tudi malo bolj resno vezo… Pa je ugotovil po par mesecih, da je bila prva še vseeno boljša… sta prišla nazaj skupaj, se takoj poročila in imela otroka…
samo nikar se ne tolaži s tem, da mogoče pride nazaj, če je bil to namen tega posta…
se mi zdi, da se ne moreš sprijaznit s tem, da je šla veza v franže. en nasvet… ne se oklepat starih vez… pojdi naprej
Moja nekoč najboljša prijateljica je pustila fanta po treh letih (ko sta začela jih je imela ona 16, on 22). Takrat mi je rekla, da mora še kaj drugega probat. Potem jih je imela nekaj vmes, on pa je bil čisto na dnu. Po 9 mesecih sta spet začela. Zdaj sta poročena, imata otroka. Skupaj sta že 15 let (s tisto prekinitvijo vred). Vsekakor se je vrnila k njemu, ker je imel avto in denar … Sta srečna?! Nimam pojma.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.