Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek me mož vara?

me mož vara?

Moj mož hodi zdej k eni bioenergetičarki al nek čirule čarule, sej ne vem. Pravi, da mu odpira čakre. Ne vem kaj je to.
Zadnjič je prišel domov brez prstana. Menda naj bi moral dati dol vse kar je kovinskega.

Naj mu verjamem al on mene mal bunga-bunga???

To je res. Pri bioenegetičarki moraš dati dol vse kovinske stvari, zaradi pretoka energije.

A misliš, da se ne more seksat s prstanom na roki?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Mogoče bi ga dal dol zaradi slabe vesti?!

mah kje pa…..:)

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Sigurn te vara…
.
.
.
.
.
.
.
.
.
… s prstanom

mu nastavljaš,pa je moguk drugi

:))) Jaz sem morala po ločitvi zaradi stiske prodati vse, kar je kovinskega, med drugim tudi oba poročna prstana!Verjetno mi je to odprlo vse čakre v možganih, luliki in še kje… L.p.

Če mu odpira čakre, še ne pomeni, da mu odpira zadrgo na hlačah…

moški ne more delat istočasno dveh stvari … seksati in imeti slabo vest … nemogoče

Kako oba prstana? A si bila dvakrat poročena?

:))))) Se strinjam:)

moški ne more delat istočasno dveh stvari … seksati in imeti slabo vest … nemogoče[/quote]
zmaga 🙂

če je kovinska, mora tud ta dol.

Kako oba prstana? A si bila dvakrat poročena?[/quote]

Mojega in njegovega! Tako ali tako ga ni nikoli nosil in ga je dal meni v “hrambo”. Ko je bila kriza, sem prodala oba! še vedel ni za to, ker mu to tako ali tako nikoli ni nič pomenilo. Meni pa je dejansko odprlo vse še do tega trenutka “zaprte čakre”! Da mu zakon in dva otroka dejansko nista nikoli nič pomenila in da brez slabe vesti lahko grem naprej…. Še danes, po petih letih nikoli ne vpraša za prstan, pa sva imela že malo morje obravnav in ostalega sranja…Lp!

Punce, nekatere preveč pozornosti posvečate tisti okrogli rinki.
Nič ne pomeni, ne njemu in ne drugače.
Preveč pričakujete in vse preveč zaključkov sklepate zaradi enega kosa kovine.
Vrednost odnosa je vse prej kot tam.

Nooo, razen če je posut z diamanti. Potem ima nekoliko večjo vrednost. 🙂 HEC!

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Saj ti ni bilo potreba prodati prstanov.Saj imaš ,mašinco s katero lahko dobro zaslužiš.

Hahahaha ofca-pred petimi minutami sem prebrala tvoj komentar, pa še še zdaj pokam od smeha:)))))))

Želite shujšati na enostaven način??? Predstavljamo vam …

http://osebno.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close