Me bo katera sploh kdaj ljubila
Priporočam ti, da se to nedeljo udeležiš svete maše, med svetim obhajilom malo pogledaš po cerkvi če boš opazil kakšno, ki ti je všeč, nato pa po koncu maše izkoristi priložnost in jo pojdi ogovorit.
No, “pojdi ogovorit” se morda čuje preveč splošno in za introvertirano osebo tudi zahtevno, a v tem primeru je lažje kot zgleda. V tem primeru boš že vedel da ima podobne interese in vrednote kot ti, ter da je preprosto in verno dekle. Priporočal bi da stopiš do nje, jo lepo pozdraviš, ter nato pogovor usmeriš na temo ki bi oba zanimala, npr na pridigo (“Današnja pridiga se mi je zdela zelo lepa, sploh del x. Pa tebi?”, “Nisem čisto prepričan kaj je duhovnik mislil z y delom… kaj se zdi tebi?”)
RKC_Miha, 07.01.2022 ob 09:53
Priporočam ti, da se to nedeljo udeležiš svete maše, med svetim obhajilom malo pogledaš po cerkvi če boš opazil kakšno, ki ti je všeč, nato pa po koncu maše izkoristi priložnost in jo pojdi ogovorit.
No, “pojdi ogovorit” se morda čuje preveč splošno in za introvertirano osebo tudi zahtevno, a v tem primeru je lažje kot zgleda. V tem primeru boš že vedel da ima podobne interese in vrednote kot ti, ter da je preprosto in verno dekle. Priporočal bi da stopiš do nje, jo lepo pozdraviš, ter nato pogovor usmeriš na temo ki bi oba zanimala, npr na pridigo (“Današnja pridiga se mi je zdela zelo lepa, sploh del x. Pa tebi?”, “Nisem čisto prepričan kaj je duhovnik mislil z y delom… kaj se zdi tebi?”)
V cerkev hodijo le stare mamke. Ne zavaji. Da vidiš mlado punco v cerkvi je čudež, pa še tko je verjetno že poročena.
phehehe, 07.01.2022 ob 09:57
V cerkev hodijo le stare mamke. Ne zavaji. Da vidiš mlado punco v cerkvi je čudež, pa še tko je verjetno že poročena.
Da, strinjam se da v cerkvi vlada neenakost med starostnimi skupinami, a še vedno se najde nekaj zglednih mladih ljudi.
Kaj ti pomaga nek glasen klub, poln mladih ljudi, ki so pijani in okajeni, če lahko v cerkvi najdeš nekoga, za katere lahko tkaoj veš da je vredu.
Introvert760, 02.01.2022 ob 12:55
Star 19, vem, da imam se cas za dobit punco, a to mi ne pomaga. Sem ful introvertiran. Ne druzim se s folkom ker so cudni, zadeti, pijani itd sosolci… ne najdem sorodne duse niti med kolegi.. kaj sele da bi nasel punco.
ali je kdo od vas introveriran paje vseen nasel punco?? Kakooo?
Počakaj do 30-tega in si do takrat “dobro postelji” – kravca, hlevček, kočija, status…
Nato pa v lov na ljubezen.
Do takrat jih pa redo menjavaj. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.