Me bo katera sploh kdaj ljubila
Mislim, da moraš kaj reskirat. Naredi si boljši profil na fb. Daj gor svojo sliko. Klepeta, nekaj 9bjavi. Kupi si lepše obleke. Pejt v fitnes. Osvajaj. Govori ženskam, da so lepe. Preberi ljubezenski roman, kako se osvaja, kaj ženske hočemo. Kupuj darilca. Čokoladice. Ne vem. Parfum. Pojdi v ženske krožke. Tečaj tujih jezikov in klepetaj. Vprašaš, če ima fanta. Če reče ne, jo povabiš na kavo. Ali pa tudi, če ga ima jo povabiš. Mogoče ima kolegico. Ma še so ideje. Zbor, tečaj ročnih del.
Hjcg, 03.01.2022 ob 15:34
Mislim, da moraš kaj reskirat. Naredi si boljši profil na fb. Daj gor svojo sliko. Klepeta, nekaj 9bjavi. Kupi si lepše obleke. Pejt v fitnes. Osvajaj. Govori ženskam, da so lepe. Preberi ljubezenski roman, kako se osvaja, kaj ženske hočemo. Kupuj darilca. Čokoladice. Ne vem. Parfum. Pojdi v ženske krožke. Tečaj tujih jezikov in klepetaj. Vprašaš, če ima fanta. Če reče ne, jo povabiš na kavo. Ali pa tudi, če ga ima jo povabiš. Mogoče ima kolegico. Ma še so ideje. Zbor, tečaj ročnih del.
Tvoj nasvet introvertu je “ne bit introvert”….
ok pol, 03.01.2022 ob 16:31
OK potem. Bodi introvert še naprej in čakaj doma, da ti baba skoči skoz okno v naročje.
Lol, v prazničnem času je aktualen dimnik.
Avtor sorodnik je v virtuali(tud ne hodi rt naokol) našel “prijateljico”, s katero sta se res poštekala in jo je oženu, pa oba sta isto čudna?.. pč.. potrudi se nekje dt kj od sebe..
Moj mož je introvertiran, je potreboval malo spodbude, potem pa je z muko premagal svoje strahove in me povabil na zmenek. Sva po energiji zelo kompatibilna, se nadpovprečno ujemava.
Od sorodnice mož je zelo introvertiran. Želja po partnerstvu, ga je pri 35 letih “prisilila”, da je šel iz svoje comfort zone, si dal pogum s stavkom: Zdaj ali nikoli” ter se lotil osvajanje ženske, ki jo je srečeval zjutraj na poti v službo.
Skratka, še nekaj jih poznam takšnih. Običajno se potem celi življenje držijo partnerja, ki ga najdejo in izberejo Ter so na koncu bolj srečni od tistih, ki stalno iščejo nekaj novega.
Introvert760, 02.01.2022 ob 12:55
Star 19, vem, da imam se cas za dobit punco, a to mi ne pomaga. Sem ful introvertiran. Ne druzim se s folkom ker so cudni, zadeti, pijani itd sosolci… ne najdem sorodne duse niti med kolegi.. kaj sele da bi nasel punco.
ali je kdo od vas introveriran paje vseen nasel punco?? Kakooo?
Našel jo boš, verjemi. Tudi moja hčerka je podobnega značaja kot ti. Pa takšnih je kar precej, korona je vse skupaj še poglobila. Imej le odprte oči za nasprotni spol, bo že prišla, saj si še zelo mlad.
legoim, 03.01.2022 ob 21:40
Našel jo boš, verjemi. Tudi moja hčerka je podobnega značaja kot ti. Pa takšnih je kar precej, korona je vse skupaj še poglobila. Imej le odprte oči za nasprotni spol, bo že prišla, saj si še zelo mlad.
Izkušnja introvertnih žensk se ne da primerjati z izkušnjo introvertnih moških. Kdo naj bi ogovorjal, kdo naj bi osvajal, kdo naj bi naredil prvi korak? MOŠKI
Ženska tko ali tko dobi pozornost nasprotnega spola, ne glede na osebnost. Lahko je glasna, da se sliši v sosednjo vas, ali tiha kot cerkvena miš. Ni važno!
A boste že dojeli, da imeti pizdo pomeni, da si večvreden kot če bi imel tiča? Če imaš pizdo, ti še s prstom ni treba mignit, že se postavijo fantje zate v vrsto, da lahko poljubno izbiraš ene za fuk, druge za resna razmerja.
Ženskam se ni treba trudit za nič!
En bolj glup kot tadrug, 03.01.2022 ob 22:21
A se delaš glupo a si dejansko?
Si predstavljam ogorčenje, če bi bila spola zamenjana in da bi jaz napisal – jah, totalno spremeni svoj karakter če hočeš kurca, drugače te tipi ne bodo opazil.
To je le opis dejanskega stanja med spoloma. Ženske morajo samo dobr zgledat, karakterno pa so lahko takšne in drugačne. En moški jo bo zagotovo hotel posesksat do te mere, da mu njena osebnost ne bo šla do živega. Tako pač je
Ni citiralo. Ni bilo zate.
@ok pol/Hjcg
@ Introvert760
Tako kot vsi ostali pred teboj. Introvertnost ni ovira za sklepanje medsebojnih odnosov. Še več, radi imajo odnose, vendar bolj poglobljene. Utruja jih plitvost odnosov. Introverti imajo tudi zelo razvite komunikacijske veščine… ter ponavadi še več domišljije.
Obstaja pa drug problem in sicer Socialna fobija… ki jo mnogi zamenjujejo s introvertnostjo.
Socialna fobija je motnja, ki jo lahko imajo tako introvertne kot ekstravertne osebe. O socialni fobiji govorimo kadar posameznik doživlja hudo čustveno stisko, ko mora vstopiti v medsebojne odnose. Tukaj ne gre za običajno tremo, temveč doživlja močan strah pred zavrnitvijo, pred lastnimi napakami, pred odzivi sočloveka ipd. Ponavadi se oseba sočasno sooča tudi s sramom, občutkom lastne neustreznosti. Varno vstopanje v medsebojne odnose pa ovirajo tudi pomanjkljivo razvite socialne veščine.
Sva si pa zelo podobna, jaz isto star bom 20, ne rad se družim s tem folkom, pravzaprav me misel, da bi se obrne želodec. Ampak za razliko od tebe se o tem, da me nobena noče ne sekiram, premisli ni vredno. Te ženske so itak same težave. Biti samotar ima tudi svoje prednosti, že res, da se nemoreš na nikogar obrnit ampak imaš vsaj mir. Če bi rad lahko kaj poklepetava.
Forum je zaprt za komentiranje.