Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mcdonalds

mcdonalds

Kateri mcdonalds v Lj priporočate? Jedli bi noter.

Odgovor na objavo uporabnika
BillyTheKid742, 30.10.2021 ob 15:30

Kateri mcdonalds v Lj priporočate? Jedli bi noter.

Standardi so povsod isti.

Če hočeš pa mir in zasebnost, pa zgornji štuk McDo na Rudniku.

vse po istem kopitu, 30.10.2021 ob 17:01

Standardi so povsod isti.

Če hočeš pa mir in zasebnost, pa zgornji štuk McDo na Rudniku.

OK, standardi ja. Kako je pa z unim novim v Jaršah?

Samo ne mi hodit v Sisko. Zasedete vse parkinge, in vse posvinjate z znacilnimi Mcdonaldsovimi odpadki. Pa se derete se celo noc pred Mekom.

Ok, že dooolgo nismo bili, kaj ponavadi naročate, kaj je res top. Vem da kavo bom.

BillyTheKid742, 30.10.2021 ob 19:03

Ok, že dooolgo nismo bili, kaj ponavadi naročate, kaj je res top. Vem da kavo bom.

Vzemi zase Big Tasty Bacon meni, ameriški krompirček, coca-cola. Zraven pa še Spicy McNagce in Party Bucket nogic. Priporočam še McSundae s čokladnim prelivom, lahko tudi donut. Ufff boš uživala v ameriškem načinu 😉

Nikoli tam dosedaj in tudi nikoli ne mislim iti tja – me odbija – tako okoliš, kot lokacija.

vzemi tako, 30.10.2021 ob 19:43

Vzemi zase Big Tasty Bacon meni, ameriški krompirček, coca-cola. Zraven pa še Spicy McNagce in Party Bucket nogic. Priporočam še McSundae s čokladnim prelivom, lahko tudi donut. Ufff boš uživala v ameriškem načinu 😉

Meknagci pa v Hoferju 2, 99 EUR 750 gramov ( dela enako Perutnina Ptuj, kot tiste za v Meka – neprimerljivo boljši , spaljni v pečici 10 minut   🙂 🙂

Kaj pa vem, jaz sem zmeraj dobil hladne burgerje skoraj povsod… Drugače pa rudnik prvo nadstropje. Vzamem chicken burger in double cheese potem zložim v enega, dodatni kruh pa namakam v omako in naročim dodatno nuggets…Po želji. Videl na internetu nekje pa pride dobro in cenejše kot bacon rosti…

Are you suicidal? Zalaufaj roštilj raje.

Sam v Aleji! Tam vedno svežo naredijo hrano, mal dolgo, ampak vredno čakanja. Drugje je jadno, hladno,preveč soli ali pa nekaj pozabijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close