Najdi forum

Prosila za pojasnilo, namreč inštaliran imam McAfee antivirusni program pribižno malo več kot mesec dni. Že tri dni zaporedoma se mi je zvecer začel ob isti uri pojavljati na računalniku “Instant Updater” (odprla se mi ja taksna roza ikona na spodnji orodni vrstici in na monitorju okence kjer je pisalo, če hočem updajtati zdaj ali ne. Jaz sem kliknila da “ne”. Danes, ko sem imela več časa, pa sem odprla “McAfee” poiskala ta “Instat Updater” in ga updajtala. Tako mi sedaj piše v tem antivirusnem programu “McAfee VirusScan is up-to-date”, spodaj pod tem pa z manjšo pisavo piše: “Virus definition version 4.0.4322 4.2.2004 (4 days old)”.
Zanima me kaj ta “Instant Updater” točno pomeni in če se mi bo še to v bodoče pojavljajo? Ali se to lahko kako spremeni, da se mi ne bi več pojavljalo – če se lahko – kako in kje?. Če se ne da oz. če to mora biti tako ali bom morala to vedno kadar se mi bo pojavilo updajtati? Na antivirusne programe se ne spoznam tako dobro, zato prosim za pojasnilo, da bom vedela kaj delam oz. kaj to pomeni.
Za odgovor sem vam lepo zahvaljujem.
Lp, Nina:-)

Seveda se bo ponavljalo. To je nujno potrebno, če želiš, da bo McAfee zaznal vse nove viruse, ki prihajajo. Ne škodi, če občasno tudi sama napraviš update.

Najlepša HVALA za odgovor:-)
Lp, Nina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close