Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice mb-ljubljana.. kateri izvoz na ac? prosiiiim

mb-ljubljana.. kateri izvoz na ac? prosiiiim

Ljubljancani/Ljubljancanke, lepo prosim za pomoc. Jutri prihajam iz smeri Maribora v belo Ljubljano in me zanima kateri izvoz naj uberem, da pridem do zelezniske v centru? Ce se komu da napisat malo bolj podrobno, bi bila zelo hvalezna.
Hvalllaaaa

Jaz sem vedno kar za Nove Jarše zavila, potem pa po Šmartinki – mimo BTC, davčne-carinske uprave, podvoz pod železnico, pa še malo naprej, pa si tam.

Morda ima kdo kakšno boljšo metodo 🙂

bežigrad, center (stavba WTC)

levo

do križišča kjer je jasna oznaka – železniška levo

Izvoz Sneberje, nato pri semaforju v levo, na Šmartinsko in nato samo po prednostni cesti proti centru.Pri tovarni Kolinska, na semaforju levo, skozi podvoz, nato naravnost in na desni strani najprej vidiš avtobusno, zadaj pa je železniška postaja. Srečno vožnjo.

Keri izvoz pa je lj-bezigrad? na zacetku ali bolj v sredini? da vem kdaj se bom mogla desno razvrstit.

greš iz smeri celja, dokler ne vidiš modro tablo, ki akazuje razvrstitev desno za Nove Jarše, Ljubljana sever,… Edina tabla, ki je modra. Je pa za tablo Sneberje. No tam greš desno, je ovinek in ne potem naravnost navzgor naslednji odcep, ampak slediš tablam Bežigrad. Ko zagledaš WTC, ti piše Bežigrad, Center in to je to. Tam moraš na semaforju zavit levo, pol pa skos naravnost.

Izvoz FUŽINE- ZALOG, mislim da je tretji, desno, prideš na Zaloško cesto, voziš samo naravnost mimo Kliničnega centra, tam spet desno do semaforja potem levo in si pri železniški.
Nove Jarše je tudi vredu, je pa pred FUŽINAMI. Po 7 zjutraj je pa povsod zabasano.
Srečno.

Bežigrad,WTC – NIKAR

Najbolj enostavno sigurno iz obvoznice za Bežigrad, pa levo proti centru, mimo štadiona, gospodarskega razstavišča in potem na semaforju levo – pa si na postaji.

4 različne predloge si že dobila 🙂

Jaz včasih izberem izvoz Nove Jarše (ali pa tudi Sneberje – to je en izvoz prej) – v obeh primerih nadaljuješ po Šmartinski (mimo BTC-ja)…, spet drugič pa Bežigrad. Neke bistvene razlike ne vidim – če je jutranja konjica, je gneča povsod.

Pomembno je, da ne zgrešiš izvoza, kjer piše Kranj. Potem se pelješ nekaj časa in boš videla na svoji levi WTC. Tam greš na Dunajsko, zaviješ levo, se pelješ mimo stadiona in Gospodarskega razstavišča in na naslednjem križišču levo. Tam je železniška postaja.

in zakaj? gužve? ta je vsepovsod. odvisno od ure.

definitivno je za nekoga ki se še ni peljal v lj na železniško ta pot najlažja.

in zakaj? gužve? ta je vsepovsod. odvisno od ure.

definitivno je za nekoga ki se še ni peljal v lj na železniško ta pot najlažja.[/quote]

Zakaj tako naokrog?
Najlažja je ZALOŠKA.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close