Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Mazilo za ustnice

Mazilo za ustnice

Lepo pozdravljeni!

Od vedno imam suhe ustnice in non-stop kupujem Labello in razne in podobne vazeline, ki mi ne pomagajo najbolj. Zato sprašujem, ker sem že nekje slišala, da so Blistex res najboljši. Torej so res? Ker ne mislim zopet po nepotrebnem zapravljat denarja za mazilo, ki mi zopet ne bo pomagalo.
Pa hvala za odgovor!

lp

Odličen je Artdecojev vazelin z alojo vero in jojoba oljem. Ima zmožnost negovanja že razpokanih ustnic in jim vrača vlago. Poskusi!

Že dve leti uporabljam Blistex in sem zelo zadovoljna. Pri njem samo poglej kateri SPF ti odgovarja. Jaz imam običajno 10.
LP

meni pa najbolj ustreza od Manhattna-tista labela, ko je v tubici, ampak brez vsakega okusa, cisto navadna, v sivi tubici, je pa neki cez 500 sit.

Lp, Chila

Spoštovani!

Svetujem vam da za nego vaših ustnic uporabite Bephanten mazilo (kupite ga lahko v lekarni). Priporočljiva je tudi zadostna hidracija telesa in primerna vlaga v prostoru (centralna kurjava dodatno izsuši zrak zato je priporočljivo vlaženje prostora).

Lep pozdrav!

Za artdecojev vazelin ne bi vedela,sama pa uporabljam Blistex ze nekaj casa.Ceprav imam se zmeraj spokane ustnice,mi je Blistex zaenkrat bil najbolj vsec.Seveda imas tu se vazelin od Apotheker Scheller(upam,da je prav napisano) ce si pa lahko privoscis pa probaj od L´occitana vazelin z medom-stane skoraj 2000! Sama se odloci 🙂

Zdravo!
Jaz sem jih poskusila že kar lep kupček, ampak najbolj mi odgovarja od Krke Lip balm (aloe vera – zelena tubica).

Blistex je zakon. Povedali so mi, da Blistex revitalizer neguje ustnice proti staranju in da je boljši kot vsaka kremca za 10.000. Probala sem in je res super.

Najprej odkrijte vzrok zakaj imate ustnice suhe…največkrat je to posledica žeje (ni nujno da ste žejni…telo je pa vseeno dehidrirano)…priporočam vam poskus pitja več vode dnevno…

Moj brat, trobentač – si nikakor ne sem privoščiti razpokanih ustnic – redno uporablja Blistex že zelo dolgo. Uporabljaga zeloooo redno, tako da ustnice sploh ne uspejo razpokati.

Jaz pa nisem tako vestna, pa malo bolj občutljiva na veter pa prisegam na med, ki z razpokanimi ustnicami dela čudeže. (naj te spomnim, da prodajajo tudi mini paketke medu – takšne kot jih dobiš v hotelu).

Med si namaži na ustnice kar na debelo (in ne ga polizati) in pusti učinkovati. Med bo kar sam ‘izginil’, in zaščitil tvoje ustnice. Če imaš zelo razpokane ustnice, ti bodo malo pordečele in mogoče malo nabrekle, a je to običajno – nič se ne ustraši ker pomine prej kot v 5 min.

NASVET: če imaš dolge lase, si jih spni, drugače, se ti bodo lepili na med na ustnicah. Če meda ne maraš si ustnice speri z mlačno vodo po caa. 10 min, drugačr, pa si jih oblizni in uživaj v božanskem okusu meda.

Aja, moj brat je pa imel krizo z razpokanimi ustnicami – stvar je izredno hitro rešil z maslom (tistim za peko) – vsak ima svoj način.

Res so vazelini Blistex dobri, tudi sama sem jih uporabljala precej časa, po mojih izkušnjah pa se je najboljše obnesel vazelin znamke Bergland – TEE BAUM. Prodajajo ga v zeliščnih lekarnah oz. raznih bio-trgovinah. Sicer ni najbolj poceni (stane okoli 700 SIT), vendar odtehta…
Še nasvet iz domače lekarne: pred spanjem si ustnice na debelo namažite z ognjičevim mazilom in učinek bo kmalu viden…
LP

Blistex – vsi. Trenutno enega modrega, vlažilnega. Zelo OK.

najboljši je med, ki ga naneseš na ustnice in ga po nekaj minutah oblizneš ali pa spereš z vodo. To večkrat ponovi!!

Do sedaj mi je še najbolj pomagalo, ko sem si ustnice namazala z medom. Seveda se je potem malo težko zadržati, da ga ne poližem z ustnic, ko je pa tako dober. 🙂
z.

Tudi sama imam pobosto spokane ustnice, zato sem sprobala že celo goro mazil in vazelinov. Najbolj mi pomaga Blistex in sicer tisti, ki je prav za regeneracijo razpokanih ustnic (popolnoma bel in je kot vazelin v obliki kreme, ne roloja). Sprobala sem že od L´occitana vazelin, Labello, Bepahanten, pa Nivejo, pa Solejo, pa …, pa mi ni nič pomagalo.
Pomaga pa veliko vode, dokaj vlažen zrak, čimmanj bodi na vetru in ne bos verjela, tudi poljub (prava slina).
Lp, Tina

Za razpokane ustnice in suho kožo na sploh (recimo pri prehladu), pa tudi za manjše opekline je najboljša Eight hour cream od Alizabeth Arden. Sicer je draga ko žafran, ampak ker jo zelo malo porabiš imaš eno tubo kar za nekaj let. Sicer nisem prepričana, če se jo pri nas sploh dobi. Mi smo jo vedno kupovali v Avstriji.
Bistex je pa za ustnice tudi OK.

Meni vsi od Blistexa niso ok. Trenutno imam takega v tubici in ta je ok. Od Avona je tudi kul (en z nekim posebnim maslom). drugace pa imam ponavadi vedno Bebe, modrega ali roza, ce se ne zgodi, da ga v müllerju nimajo (ker ga sam tam dobis) in priznam, da je ta najboljsi. Schellerjev pa mi ni tako vsec, ker se ful stopi in rata tak rahlo pacast.

Že nekaj časa uporabljam Blistex (bela tubica z modrim znakom), okus ima malo po mentolu. Res je super, če sem pa prehlajena, si pa še malo nos namažem in je zelo dober občutek.

Blistex je meni tudi super.

Balea do Dm-a…

Blistex v tubici je super,kakšen drug mi pa ni pomagal.

Bepanthen mazilo je zelo v redu. Sicer pa imajo ravno v tem času ponudbo, da jim pošlješ svoj naslov preko maila in ti na dom pošljejo vzorčke. Mogoče bi pa poskusila kar na ta način, da ne zapravljaš denarja po nepotrebnem.

bepanthol@siol.net

Lep pozdrav

Pozdrav!

Blistex je zelo vredu, preverjeno, uporabljam ga že več let in ga ne zamenjam za nobeno drugo mazilo.

Meni najbolj pomaga mast za ustnice, ki ga dobiš v lekarnah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close