mazilo za ustnice
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › mazilo za ustnice
S čim si mažete ustnice. Jaz si jih namreč z labello vendar, so takoj spet suhe, tako, da jih je potrebno skozi mazati. Imam tudi en lip glos od niveje, pa ima tako čuden okus. Katero mazilo je najbolj obstojno na ustnicah in da nima kakšnega groznega okusa? Hvala
svetujem ti mazilo elanosol od medexa,je najbols kar sem do zdej probala,pa sem ze vse mozno dala skoz.lp
Alverde z ognjičem
Balea Melkfett tudi z ognjičem (vazelin v okrogli embalaži)
ZAGREBŠKI MELEM DOBI SE V LEKARNI LP :O)
Blistex čez dan, če imam pa zelo suhe pa si jih zvečer namažem z medom. Okusno in zjutraj so ustnice zelo mehke.
Katerikoli blistex-zakon. Še ta najbolj do sedaj mi je pa blistex lip revitalizer, pa tud uni v škatlici je mega.
Blistex, mazilo, ki se ga zelo težko dobi(DM in Sanolabor). Mazilo je v tubi, hitro učinkuje in zelo blagodejno deluje. Pomaga tudi v zelo začetni fazi herpesa.
Lp Lemurija
Jaz sem dala tudi že marsikaj skozi na ustnicah, probala verjetno vsa mazila kar jih je, ampak potem sem pa pred dvema letoma odkrila čisto navaden vazelin (dobis ga v lekarni v tubi po pribl. 600 sit) in sploh ne maram več ničesar drugega. Okusa praktično nima, obstojen je pa zelo.
Rosal mleko&med, zelo vlažilen, rahlo svetleč in prijetnega vonja. Lahko pa poizkusiš tudi Loccitanov Shea Butter v mali kovinski škatlici, izredno dobra zadeva, le malce dražja!
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.