Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style MAX FACTOR PUDER

MAX FACTOR PUDER

Resnično me zanima, zakaj je Max Factor umaknil iz prodaje puder Lasting performance Odtenka 101 in 102. To sta bila odtenka, ki sta mi resnično ustrezala, v sedanji ponudbi pa ne najdem več tako dobro prekrivnega pudra, ki bi hkrati tako ustrezal moji koži. Odgovor sem že iskala v trgovinah, a nikjer ne vedo kaj dosti.

Lep pozdrav!

Verjetno niste zasledila, ampak na forumu ličenje-make-up odgovarjam na vprašanja, ki so kakorkoli povezana z ličenjem. Odgovarjam pod pokroviteljstvom podjetja Orbico, ki je uradni uvoznik in distributer za blagovno znamko Max Factor.

Zato boste dobila odgovor iz prve roke. Glede na prodajo smo morali ukinite kar nekaj odtenkov pudra Lasting Performance, kajti na prodajnih policah ni bilo dovolj prostora za vse nove Max Factorjeve pudre. Glede na prodajo smo izločili tiste, ki so se najslabše prodajali-to pa so bili odtenki 100,101,102,108 in 111.

Z veseljem pa vam povem, da boste v mesecu maju lahko ponovno kupovale barvni odtenek Lasting Performance 102. Za začetek bodo odtenki na voljo v trgovinah Drogerie Markt-DM.

Lep dan!

Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close