Mavserci slabo kaže
“Jaz sem takrat Aleša prosila, če se lahko s Tomažem Veselom usede, usedla sta se v centru mesta, če bi se želela skriti, bi se skrila, vsem na očeh in sem samo prosila naj se pogovorita ali bo ta predvolilna predsedniška kampanja čista, ali lahko kampanjo speljemo brez metanja polen pod noge. Očitno pri tem pogovoru ni bil uspešen, kajti tudi po tem pogovoru z gospodom Veselom sem jaz dobila po šest, sedem negativnih člankov na vsako edicijo Reporterja in Necenzurirano,” je v oddaji Tarča Nataša Pirc Musar priznala, da je skušala vplivati na poročanje medijev.
Klopčič se že odvija, Muserjeva se je ujela na laži.
“Aleša sem prosila, ali se lahko s Tomažem Veselom usede. Usedla sta se v središču mesta, če bi se želela skriti, bi se skrila, vsem na očeh in sem samo prosila, naj se pogovorita, ali bo ta predvolilna predsedniška kampanja čista, ali lahko kampanjo izpeljemo brez metanja polen pod noge,” je v včerajšnji oddaji Tarča na TV Slovenija dejala predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar. V intervjuju za revijo Reporter, ki je bil objavljen 1. avgusta, pa je na vprašanje, ali ve kaj o tem, da se je njen mož Aleš Musar srečal z nekdanjim predsednikom računskega sodišča Tomažem Veselom, ki danes dela za medijskega mogotca Martina Odlazka, odgovorila: “Ne.”
hja no, 02.09.2022 ob 18:44
“Če bi bile volitve za predsednika republike minulo soboto, bi Nataša Pirc Musar prejela 28,7 odstotka, Anže Logar 25,4 odstotka in Marta Kos 11,4 odstotka glasov.”
Sedaj, ko je Marta Kos odstopila, bo podpora Musarjevi znašala 35%+. Če njej slabo kaže, se gre Logar lahko že vrečti v mlako.
Če podpirate laž, potem podirate Muserjevo.
Di892, 03.09.2022 ob 09:51
Anže Logar bo z največjo lahkoto pometel s konkurenco. Se posebej z Pic- Musarjeva. On je res dec, kot se šika. Spodoben, pametni karizmatičen. Tak kot predsednik mora biti. Vsaj on naj popravi sliko Slovenije, da ne bomo znani samo po golobjekih.
Haha debilko, a ne dojameš še, da vsi sovražijo vas SDSovce.
Da imamo Goloba, Jankovič bo spet zvoljen, Musarjeva bo predcednica, geji bojo posvajali otroke in še dol iz RTV boste odfukali.
Lahko kar crknete.
Zaenkrat – po njeno – ne obstaja pravica do necepljenja. Tu se začne… in kje se lahko konča? Časi so turbulentni in marsikakšen dogodek ali stanje je lahko povod, da se zakonsko uveljavi: pravica do tega in tega ne obstaja. In ne tolažimo se, da predsednik države pravzaprav formalno nima veliko pristojnosti. Ima pa lahko močan neformalen vpliv. In ne nazadnje, je vrhovni poveljnik vojske. Izredne razmere, do katerih pa lahko pride čez noč, mu dajejo precej široka pooblastila.
Pirc Musarjeva ,je še en produkt, iz Murgelj.Za njo ne obstaja, pravica do necepljenja, Ravno tako ne obstajajo delavske pravice, ampak samo osebni interes, in interes somišljenikov.Ne obstaja niti državni, oziroma nacionalni interes.Po prepričanju je orto komunjazarka, ki zagovarja feminizem. V kratkem, ona je samo sramota nacije, in civilizacije 21 stoletja!
Upssa, 02.09.2022 ob 19:51
Kdo bi njo gledal, jaz se je prav bojim. Še dobro, da bo zmagal Logar. Vsaj globoko upam.
Jaz pa glooobooooko upam,da Logar ne bo niti blizu zmagi.
Ker tako hinavsko kot je meni to njegovo ravnanje, da se kao na fino okoliši z distanciranjem v izjavah od sds, ko ga kaj vprašajo vse zvito nejasno odgovarja, ne upa si jasno povedat kaj proti stranki…, ko gre pa za zbiranje podpisov, pa jasno in tako stranko in odbore vpreže…
to je tako dvolično,da se javno predstavljaš kao kot neodvisni kandidat, v resnici si pa desna podaljšana roka stranje – in si proti njej in sploh Janši ne upaš nič reči… zato Ne hvala ne ne… samo logarja ne… ker to je lutka v rokah janeza janše, čeprav se za potrebe glasov predstavlja drugače -a zgolj samo v besedah, dejanja njegova so dovolj zgovorna.
Forum je zaprt za komentiranje.