Najdi forum

Mauritius

Zanima me če je že kdo bil na Mauritiusu.
Vse informacije dobrodošle in že v naprej hvala.

Tudi meni so priporočili ta otok. Imam zelo lep katalog agencije Imperial travel. Poznate to agencijo? Vaše izkušnje s to agencijo?
Hvala!

imperial ima blazno visoke cene, katalog pa res lep. kot sem sama preverjala se pri nas najcenejše variante dobi preko odklopa, tudi exotic tours je dokaj dostopen.
o mauritiusu se je že veliko pisalo…poišči malo nazaj. na rtv v arhivu oddaj z mojco mavec (čez planke) lahko najdeš potovanje na mauritius…za lažjo predstavo.

Prosila bi še za nekaj informacij.

Odklop.com ne poznam. Ali tu samo rezerviram letalske karte ali je isti aranžma kot z agencijo?Je tako potovanje zanesljivo in varno?
Ali mi lahko svetujete kakšno ugodno varianto? Kater kraj, hotel, na kaj je treba paziti?

Hvala za odogvore.

Preko odklopa lahko rezerviraš celoten aranžma, ki jih izvajajo predvsem tuje agencije. Tudi leti so iz tujine. So pa ugodnejše variante kot prek slovenskih organizatorjev!
Poglej še zadnjaminuta.com, ki prav tako ponuja potovanja na Mauritius prek tujih predstavnikov.

pa lepe počitnice

Pojdite pod “iskanje”, odtipkajte Mauritius in kar nekaj boste nasli. Svetujem vam agencijo Exotic tours.

Hi !
Maja sem se vrnila iz Mauritiusa. Na tem linku sem napisala nekaj več http://med.over.net/phorum/read.php?f=74&i=20272&t=20238

če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj…

Lp

hvala ti

hojla. Ali mogoče ža veš kdaj bosta šla? Mi bi šli v prvi polovici avgusta na last minute varianto, pa je vse zasedeno. Mi lahko kdo pomaga ali sem čist prepozna za to potovanje?

no, je že clody odgovorila…dodala bi še, da lahko letiš tudi iz brnika, ampak če sta vsaj dve osebi, se vam že splača zapeljat do munchna, da nekaj prihranita.
razlike v cenah so precejšnje, potovanje pa ni nič manj sigurno kot npr. preko ilirike, ki prodaja aranžmaje od Guleta (čisto banalen primer)

kje si pa gledala? na odklop.com bi se še kaj prostega našlo, letalska karta je v tem trenutku na voljo 2.8.
drugače last minute ne pomeni samo odhod čez dva dni, takrat se res zna zgoditi, da ni nič več prosto.
upam, da kaj najdeš

Šla bi za novo leto, ali pa pol po novem letu za ene tri tedne.

Tudi jaz razmišljam da bi šli okrog Božiča. Moti pa me da se je treba peljat v Munchen na letalo. Trenutno čakam na ponudbe slovenskih agencij in ko bo, jih posredujem. Tako, za primerjavo.

Meni so informativno izračunal za 14 dni, Dubaj in Mauritius okoli 750.000 sit na osebo,
zdaj si bom probala sama kaj poiskat. Če kaj najdem sporočim

Voyegr, v Munchen je enostavna povezava z vlakom, ki te pripelje čist do letališča, nevem zakaj ti to predstavlja oviro.
Če boste potovale prek slovenskih agencij, boste odštele znatno več denarja.

Anjaj 750.000???? To gre najbrž za hotele s 5 zvezdicami al kako?

Ne me narobe razumet, nisem nič komot samo nikoli nisem potovala na tak način. In najenostavneje je iti z avtom, samo ker grem velikokrat z avtom v Koln ali Frankfurt vem da se pot vleče kot jara kača. Razmišljala sem da bi šla iz Brnika do Munchna, na vlak pa sploh nisem pomislila. Ali se da dobiti informacije na ljubljanski železniški postaji?

2x sem že bila z družino na Mauritiusu!- Poznam ugodno varjanto.
apartma 48 Evro na dan z bazenom- Nemka kje tam živi oddaja!- super v kraju Pereybere (blizu Grand Baia)- transfer iz letališča tudi organizirajo. –
letalske karte- priporočam Emirates!
lahko me pokličete- 041-271-258 brez agencije- nobeden problem tudi ne za prevoze po otoku
Poglejte si še spletno stran http://www.mauritius-tipps.de- dosti informaciji!

ko sem šla drugič na Mauritius sem potovala via Dubaja (Stopover za 3 dni) nikoli ni 750.000Sit!!!
Spala pa v Dubaju v Hotelu z 5* (Taj Palace-Hotel)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close