Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Maura, Akrogiali, Cosmos, Villa Flisvos

Maura, Akrogiali, Cosmos, Villa Flisvos

Je že kdo letoval v teh apartmajih na Lefkas-u? Ima kdo kakšne izkušnje?

Res nihče ne ve???? Kmalu se bliža moj dopust in bi rada rezervirala, pa bi res rada kakšno info. Hvala!

kjerkoli boš na Lefaksu, bo super, kar se lokacije tiče: otok je majhen in samo skuter potrebuješ, pa si na konju:).

Lani sem dopust preživela na Lefkasu in bom rekla takole. Če hočeš lepe plaže boš to z nekaj vožnje in veliko stopnicami proti plaži našla. Drugače pa meni otok ni všeč, ker drugega ne ponuja. Nima nočnega življeja, predvsem za moj okus preveč mirno in malo dolgočasno. Bila z 1,5 letnim otrokom, ki rabi mir, a tu je vseeno preveč mirno.

Seveda pa je vse stvar okusa.

Res je stvar okusa – midva sva bila pred leti, ko sva bila še sama in sva bila navdušena. Res pa nama več pomenijo zanimivi kraji in lepe plaže, dobra hrana, prijazni ljudje. Kakšne animacije zvečer ne rabimo ali glasbe na terasi, tega na Lefkadi verjetno res ni veliko, morda v Nidriju?

Fajn bi bilo, če bi povedala, kaj točno te zanima, morda že v agenciji, pa ti bodo svetovali, kam iti, če si želiš mir zvečer, žuranje, luksuzno namestitev ali bližino plaže.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close